Curs valutar:
4.6605
4.1120
12 decembrie 2018 Ultimul update: 09:26


08 [MAR 18] SPORT Buzau
Joi, 08 martie 2018

SCM a anunţat legitimarea Marinei Baboi

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
7 voturi 3624 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Puţini paşi mai sînt de făcut pînă cînd cel mai bun sportiv buzoian al momentului, atleta Marina Baboi, va fi legitimată la SCM Buzău    

Şeful secţiei de atletism, citat de site-ul clubului, a anunţat că demersurile de rigoare sînt pe ultima sută de metri, iar de la 1 aprilie Marina va fi, oficial, sportiva clubului municipalităţii în dublă legitimare cu CSA Steaua, ce va rămîne club principal. 

"Ne-am înţeles cu Marina şi deja s-au făcut demersurile necesare pentru a obţine transferul de la LPS Buzău. De la 1 aprilie va evolua cu dublă legitimare, CSA Steaua Bucureşti - SCM Gloria Buzău. Noi îi vom asigura patru luni de pregătire, restul fiind suportate de clubul bucureştean. Ne bucurăm că am reuşit să ţinem acasă un sportiv valoros cu care vom continua să ne mîndrim şi pe viitor", a declarat şeful secţiei de atletism, Dumitru Tudorie, pentru site-ul clubului.

Trei titluri naţionale la Juniori II pentru atleţii SCM-ului

Pînă cînd va contabiliza în palmares rezultatele Marinei Baboi, SCM Buzău a dat o mică lovitură la recent disputatele finale ale Campionatului Naţional de atle­tism pentru Juniori II. Competiţie unde atleţii clubului au reuşit să cîştige 3 titluri na­ţionale, prin Daniel Rus la 1.500 de metri,  Marius Bîra, la aruncarea greutăţii şi Daniel Rus, la 3.000 de metri.

Bronz la greutate pentru Burlacu, de la CSM Buzău

Tot la Naţionalele de juniori II, un alt atlet buzoian, Paul Claudiu Burlacu, de la CSM Buzău, antrenor Gheor­ghe Hîrjoi, a ocupat locul 3 în finala de la aruncarea greutăţii, cu 14,42 metri. Paul este încă junior 3 şi este considerat unul dintre copii de perspectivă ai Buzăului la această probă. Tot la aruncarea greutăţii, unde titlul naţional a fost cucerit de Marius Bîra, Cătălin Albu, de la CSS Buzău, antrenor Petrică Păun, s-a clasat pe locul 4.
Etichete: anunţat |  Baboi |  legitimarea |  Marinei
Voteaza articolul: bun: 7  |  slab: 0   7

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

10 dec 2018 [22:17]  PUBLICITATE BUZAU

(P) Primăria Municipiului Buzău - ANUNŢ PUBLIC nr. 37204 / 10.12.2018

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU[...]
255 vizualizari Citeste tot
10 dec 2018 [22:13]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr.359 privind convocarea Consiliului judeţean în şedinţă ordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
146 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU