12 [MAR 13] SPORT Buzau
Marţi, 12 martie 2013

Poliţist bătăuş, 'fotbalist' în Liga a IV-a

alte articole de
1 vot 1410 vizualizari 0 comentarii

Un nou caz de huliganism în fotbalul judeţean.

Nici nu s-a reluat bine campionatul Ligii a IV-a, că a şi apărut primul scandal, unul, care în mod normal, ar trebui să se lase cu sancţiuni exemplare, nefiind primul de acest gen. 

Mai concret, la partida dintre Valconf Valea Rîmnicului şi Metalul Buzău, disputată duminică, aproape de finalul primei reprize, la un duel la mijlocul terenului sancţionat după faultul făcut de Costel Voicu asupra lui Vali Stan, fostul mijlocaş al Gloriei l-a împins pe acesta din urmă în semn de protest, iar Voicu, care de altfel, culmea, este poliţist de meserie în Rîmnicu Sărat, în loc să îşi ceară scuze sau să încerce să aplaneze conflictul, pentru a-şi respecta statutul, s-a năpustit cu pumnii asupra lui Stan, iar actualul antrenor al Dunării Galaţi a căzut ca secerat, rămînînd inconştient minute bune la pămînt. 

A fost dus imediat la Spitalul Municipal din Rm. Sărat, după care a fost transferat la cel din Buzău, unde, după controale amănunţite, a fost externat, Vali Stan continuînd investigaţiile la un spital din Galaţi. 

Cît despre Costel Voicu, este un 'fotbalist' care nu mai are ce căuta pe terenul de fotbal, să nu mai zicem de uniforma pe care o poartă, teoretic, scopul lui fiind acela de a proteja oamenii, şi nu contrar. 

'Un gest pe care nu pot să mi-l explic. În urma unui fault la mijlocul terenului, Vali s-a dus să îi ceară socoteală lui Voicu, l-a împins uşor, dar rîmniceanul s-a năpustit cu pumnii asupra lui, lăsîndu-l inconştient pe teren. A fost dus imediat la Spitalul Municipal din Rm. Sărat, după care a fost transferat la cel din Buzău, unde, după controale amănunţite, a fost externat,  continuînd investigaţiile la un spital din Galaţi', a declarat preşedintele Metalului, Gheorghe Guiu. 


Etichete: bătăuş |  fotbalist |  Râmnicu |  Sărat |  Poliţist
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU