Curs valutar:
4.7509
4.1988
22 martie 2019 Ultimul update: 23:58
12 [FEB 18] SPORT Buzau
Luni, 12 februarie 2018

Piraţii din Crîng

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
2 voturi 2067 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro
sursa foto: scmgloriabuzau.ro

Ascensiunea în plan sportiv, simpatia tot mai mare pe care şi-a cîştigat-o în rîndurile iubitorilor fotbalului din Buzău şi imaginea unui club sănătos, serios, cu oameni care fac ce ştiu şi ştiu ce fac au făcut ca Metalul să devină o ţintă vie pentru auto-intitulata Gloria Buzău, care, în continuare fără identitate proprie, simte că pierde teren în lupta pentru supremaţia la care visează în fotbalul buzoian.     
Şi cum altfel să mai recupereze din acest handicap, dacă nu să sape la temelia construcţiei din vecini? Un ultim episod - au fost şi vor mai fi - l-a avut în prim plan pe Costin Puşcă, cu care tocmai ce se afla în negocieri pentru prelungirea acordului şi despre care Metalul a aflat, cu stupoare, că se află în pregătiri cu "clona", pentru care a şi evoluat într-un meci amical. "Am văzut că Gloria l-a folosit fără să aibă acceptul nostru, un lucru care ne-a deranjat pe toţi din club pentru că noi încă eram în stadiul de negocieri cu noi cînd a plecat, încă aveam discuţii de a mai rămîne, noi l-am vrut în continuare. El vrea să joace mai mult, dar noi nu puteam să-i oferim această garanţie", a spus Vali Stan. 
Ţinta supremă: Vali Stan! Plus Guiu, pe partea administrativă!
Planul pus la cale de secţia de fotbal a SCM-ului este mult mai amplu şi l-a avut ca ţintă principală pe însuşi antrenorul Vali Stan! În timp, au fost mai multe rînduri de negocieri, ultima acum, de curînd, însă de fiecare dată Vali a refuzat să lase Metalul! Mai mult, la pachet cu antrenorul, cei de la SCM au vrut să-l aducă, pentru o funcţie administrativă, şi pe Gheorghe Guiu, omul care, practic, se identifică cu Metalul Buzău! Evident, nici cu el n-a mers! Pînă la urmă, aceste negocieri, deloc ieşite din comun dacă vorbim de o piaţă liberă, ţin şi de un oarecare fair-play. Eventualele plecări ale lui Stan şi Guiu ar fi pus campioana într-o situaţie extrem de delicată, cu foarte puţin timp rămas pînă la startul returului, însă o lovitură năucitoare ar fi fost şi pentru familia Benga, care a investit enorm, bani şi suflet, dar şi pentru Consiliul Judeţean, partenerul Metalului.  
Racolări în şcoli şi licee: "Haideţi să jucaţi la Gloria!"
În toamnă, mai mulţi părinţi ai unor copii - fotbalişti la diverse cluburi din Buzău, s-au arătat indignaţi de campania de racolare demarată prin şcolile şi liceele din oraş. Nici asta n-ar fi un lucru neapărat rău, dacă discuţiile ar fi fost sincere şi nu s-ar fi lăsat, în unele cazuri de refuz, cu ameninţări! Ziarul nostru adună în continuare mai multe mărturii ale unor părinţi aflaţi în această situaţie şi promitem să revenim cu dezvăluiri incredibile pe marginea acestui subiect!

Între timp...

...clubul nu vrea sub nici o formă să liciteze pentru marca Gloria Buzău, preferă să îşi desfăşoare activitatea într-o fostă bucătărie şi să plătească sute de milioane pe biletele de avion ale lui Tavabulabula, Tuikacau şi Ratabacaca, rugbişti fidjieni de felul lor.  
Etichete: Crîng |  Piraţii
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

21 mar 2019 [08:29]  MONDEN BUZAU

O buzoiancă ia la rând show-urile de la Pro TV

450 vizualizari Citeste tot
21 mar 2019 [08:09]  ACTUALITATE BUZAU

Cu cît se măreşte preţul gigacaloriei

564 vizualizari Citeste tot
20 mar 2019 [10:27]  MONDEN BUZAU

FERICIREA e sărbătorită azi în toată lumea

285 vizualizari Citeste tot
20 mar 2019 [10:14]  MONDEN BUZAU

Dalia Pușcă își arată burtica de gravidă

421 vizualizari Citeste tot
19 mar 2019 [08:16]  MONDEN BUZAU

Turneul lui FUEGO ajunge la Buzău

493 vizualizari Citeste tot
18 mar 2019 [08:53]  MONDEN BUZAU

DUET Lucia Dumitrescu & Fuego

608 vizualizari Citeste tot
15 mar 2019 [14:11]  ACTUALITATE BUZAU

Se scumpeşte apa de la robinet

1 816 vizualizari Citeste tot
15 mar 2019 [08:58]  ACTUALITATE BUZAU

Ample perchezitii la Buzău.

637 vizualizari Citeste tot
14 mar 2019 [21:46]  POLITIC BUZAU

Şeful Electrica - Furnizare a trecut, şi el, la A.L.D.E.

1257 vizualizari Citeste tot
14 mar 2019 [21:22]  ACTUALITATE BUZAU

A încetat din viaţă scriitorul Marin Ifrim

974 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU