EVENIMENT
Curs valutar:
4.6573
3.8067
18 ianuarie 2018 Ultimul update: 11:07
22 [DEC 17] SPORT Buzau
Vineri, 22 decembrie 2017

Perfecte!Handbalistele SCM-ului au încheiat turul cu victorii pe linie

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1356 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Spectacol făcut din nou de SCM Buzău şi miercuri după-amiază, la Tulcea, în ultima etapă a turului şi totodată ultimul meci din acest an. Handbalistele buzoience au trecut fără probleme şi de ultimul hop înainte de intrarea în vacanţă, reuşind o victorie categorică, scor 32-24 (16-9) în faţa gazdelor de la CSS.
 Fetele lui Romeo Ilie, din rîndurile cărora au lipsit pentru acest meci Denisa Matei şi Alina Dragu, au avut un început fantastic de meci, conducînd în minutul 7 cu un incredibil 7-0! Oaspetele şi-au păstrat în continuare ridicat nivelul de joc, tulcencele n-au avut ripostă, iar diferenţa s-a menţinut cam în aceaşi marjă, de 7-8 goluri, scor la pauză 9-16. Scenariul s-a păstrat şi după pauză, cînd buzoiencele au reluat asediul la poarta gazdelor, cu diferenţa de scor sărind în cîteva rînduri la +9! S-a terminat 32-24 pentru SCM Buzău, care a încheiat turul fără să cedeze vreun punct, cu 14 victorii în toate cele 14 partide susţinute!

"Scorul de la Tulcea să ştiţi că nu reflectă realitatea! Numărate, au fost 20 de situaţii în care am ratat singur cu portarul, ca să nu mai spun de alte ratări obişnuite! Am încheiat un tur de excepţie, cu o evoluţie de excepţie, mai ales prin constanţă. Am reuşit să construim o echipă competitivă, iar cu cele două jucătoare pe care le-am adus de curînd ne-am completat şi întărit şi mai mult lotul, în perspectiva returului", a spus, după meciul de la Tulcea, antrenorul Romeo Ilie. Pînă pe 3 ianuarie, cînd Ilie a stabilit reluarea pregătirilor, fetele sînt în vacanţă. Returul va începe destul de repede, pe 13 ianuarie, cînd echipa buzoiană o va întîlni în deplasare pe Neptun Constanţa.
SCM Buzău: Ana Maria Micu, Laura Bujoiu, Alina Lupu - Nicoleta Vlad (3), Gabriela Drugău, Cristina Strahan (1), Cristiana Ciuplea (3), Alexandra Vrabie, Anca Ionescu (5), Elena Casian, Mădălina Mureş, Roxana Tabarcea,Etichete: încheiat |  Handbalistele |  linie |  Perfecte |  turul |  victorii
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

16 ian 2018 [11:02]  POLITIC BUZAU

Ce urmează pentru Marcel Ciolacu

1791 vizualizari Citeste tot
16 ian 2018 [09:49]  MONDEN BUZAU

Cine e fata cu cobza de la Focus FM

476 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU