07 [AUG 18] SPORT Buzau
Marţi, 07 august 2018

FOTBAL.Remiză pentru Metalul la Galaţi

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 1195 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Al treilea şi cel mai important test al verii i-a adus Metalului o confruntare cu una dintre pretendentele la promovarea în eşalonul secund în sezonul care va începe în mai puţin de trei săptămîni. După 1-1 la Ploieşti, cu Astra 2 Giurgiu şi 0-1 pe teren propriu, cu Sporting Lieşti, echipa buzoiană a întîlnit-o, sîmbătă, la Galaţi, pe SC Oţelul. Cu o nouă conducere tehnică şi administrativă din această vară, formaţia gălăţeană a deschis scorul în minutul 12, prin Antohi, după ce Costel Toader reuşise în prima fază să respingă mingea trimisă de acelaşi atacant oţelar. Anterior, însă, C. Popescu (4), cu o lovitură de cap, ratase de puţin ţinta. S-a jucat alert în continuare, iar în minutul 30, o lansare ca la carte a lui Răileanu l-a lăsat liber pe Iacob cu portarul advers, iar Alin n-a iertat, restabilind egalitatea. Metalul putea intra la pauză chiar în avantaj, dar reluarea cu capul a lui Lungoci, după un corner, s-a dus pe lîngă (42). Partea secundă a fost folosită de cei doi antrenori, Stelian Bordieanu şi Vali Stan pentru a trimite în teren toţi jucătorii din loturile avute la dispoziţie, n-au lipsit fazele de poartă, o mare ocazie avînd-o Radu (71), lob peste portar - bară, la o nouă deschidere semnată de Răileanu, fotbalistul adus de la Astra Giurgiu anunţîndu-se unul din liderii formaţiei în noul sezon. De înscris, nu s-a mai înscris, 1-1 rezultat final. Sîmbătă, în următorul amical, Metalul va evolua tot în deplasare, cu CSM Focşani.   SC Oţelul: Udeanu - Al. David, R. Moglan, Ghiocel, B. Balint - Al. Vasile, Sălăgeanu, Chiriac, Al. Stan - Antohi, M. Matei. În repriza secundă au evoluat: Iliescu - Maftei, Gîță, Puțanu, Manău - Stoian, Bordieanu (Codreanu), Chiriac (Sevastian), Cîmpanu (A. Munteanu) - M. Dumitru, Cîrjan. Antrenor: Stelian Bordieanu

Metalul: Toader - Mişilăricu, C. Popescu, Şt. Păun, D. Mihai - Manea, Răileanu, D. Stan, Bardaş - Lungoci, A. Iacob. Au mai jucat: Spătaru, Nedelcu, Badea, P. Benga, I. Radu, Prince Nesta, Mohamed.

Flash... Flash

Duţu şi Grăjdan, accidentaţi. Vali Stan nu se poate baza în această perioadă pe doi dintre titularii incontestabili din sezonul trecut,  fundaşul Andrei Grăjdan şi mijlocaşul Daniel Ion "Duţu”. Ce doi sînt accidentaţi.
Doi noi jucători în probe. Pe finalul amicalului de sîmbătă, de la Galaţi, Vali Stan a trimis în teren şi doi jucători de culoare, veniţi prin filiera Astra Giurgiu: Prince Nesta (Mauritius) şi Mohamed (Franţa). Doar primul pare a fi mai interesant, iar Metalul intenţionează să-l legitimeze, la francez s-a renunţat deja.  
Amicale şi pentru Rm. Sărat şi SCM Buzău. Tot sîmbătă au mai susţinut meciuri amicale şi celelate două divizionare C buzoiene. CSM Rm. Sărat a terminat la egalitate, scor 0-0, pe teren propriu, cu CSM Focşani, iar la Berca, SCM Buzău a învins cu 3-1 pe CS Făurei.Etichete: FOTBAL |  Galaţi |  Metalul |  pentru |  Remiză
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

423 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
369 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU