Curs valutar:
4.6346
3.9285
15 decembrie 2017 Ultimul update: 07:48
30 [MAR 17] SPORT Buzau
Joi, 30 martie 2017

Cine vrea sigla şi palmaresul Gloriei

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
2 voturi 2840 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro

Cotidianul "Şansa Buzoiană" de ieri promitea pentru numerele următoare informaţii incredibile despre felul în care este "căpuşat" Stadionul "Gloria", cu spaţii închiriate de-a valma şi cu licitaţii cu dedicaţie.                  

În context, ne întrebam de ce nu are nimic de spus în această privinţă lichidatorul judiciar al Gloriei, Vartan Roşioru, cel care are misiunea de a valorifica orice bun care a mai rămas în patrimoniul defunctului club din Crîng pentru acoperirea datoriilor către diverşi creditori. "Stadionul a fost predat încă de anul trecut Primăriei. Eu, ca lichidator judiciar, mai am la stadion doar bunurile din birouri, mobilierul de exemplu, de la cantină şi vestiarele echipei mari, pe care trebuie să le valorific. Restul, totul a fost predat şi nu mai este treaba mea", a precizat Roşioru, care speră ca în curînd să fie gata şi raportul de evaluare a tot ceea ce înseamnă active corporale şi necorporale.

Ar vrea Primăria să participe, de exemplu, la licitaţia pentru siglă şi palmares? 
 
La viitoarea licitaţie în care se vor scoate la vînzare, printre altele, sigla şi palmaresul Gloriei, s-ar putea înscrie, de exemplu, şi Primăria. Ar fi un gest firesc faţă de comunitatea locală şi ar dovedi că municipalităţii nu-i este indiferent ce se va întîmpla cu unul dintre cele mai cunoscute branduri locale din istorie. Şi, în plus, ar lăsa fără motiv speculaţiile că la licitaţia în cauză ar avea cale liberă o anumită persoană.    Etichete: Gloriei |  palmaresul |  sigla
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

14 dec 2017 [07:26]  ACTUALITATE BUZAU

De ce se intră cu maşinile în curtile şcolilor?

421 vizualizari Citeste tot
13 dec 2017 [10:12]  MONDEN BUZAU

RUSLAN LAZARIN, în studioul Focus FM

270 vizualizari Citeste tot
13 dec 2017 [07:57]  ACTUALITATE BUZAU

Cit costa primii braduti de Craciun

280 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU