Curs valutar:
4.6346
3.9285
15 decembrie 2017 Ultimul update: 07:48
07 [DEC 17] SPORT Buzau
Joi, 07 decembrie 2017

BOX.Bogdan Dinu, provocat de brazilianul Do Nascimento

Mihai Baltag alte articole de Mihai Baltag
0 voturi 576 vizualizari 0 comentarii mihai.baltag@sansabuzoiana.ro


Pregătirile pentru organizarea Galei profesioniste de box "Lupii din Carpaţi", de vineri seară, de la Sala Sporturilor, eveniment care-l va aduce pe Bogdan Dinu pentru prima dată în cariera profesionistă în faţa publi­cului buzoian, au intrat în linie dreaptă.
 Ieri, la sediul Primăriei, cei implicaţi în organizarea acestei gale au prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, ultimele amănunte despre ultimul mare eveniment al anului în boxul profesionist românesc. În sală a fost prezent şi adversarul lui Bogdan de vineri seară, brazilianul Marcelo Luis Do Nascimento, care l-a înlocuit pe cel anunţat iniţial, rusul Vladimir Tereşkin, accidentat. Născut la Sao Paolo, în vîrstă de 37 de ani, brazilianul are în palmares 33 de meciuri, 18 victorii şi 15 înfrîngeri, cîteva dintre eşecuri fiind suferite în faţa unor adversari precum Tyson Fury, fost campion mondial, Manuel Charr, actual campion mondial WBA regular sau Joseph Parker, actual campion mondial WBO. Acesta a declarat că-l respectă pe Bogdan, se bucură că are posibilitatea să dispute un astfel de meci şi că se simte bine pregătit şi îl va bate pe campionul nostru! Duelul dintre Dinu şi Do Nascimento, penultimul al Galei, este programat pe durata a 8 reprize, la categoria grea. Gala va începe la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct pe Pro X şi, înregistrat, pe Pro TV, după "Românii au talent". Accesul publicului va fi permis începînd cu ora 18.30.   Bogdan Dinu: "Va fi un meci bun, cu siguranţă!"  Vineri seară Bogdan va boxa din nou, după 12 ani, în faţa publicului buzoian, însă o va face în premieră absolută la profesionişti şi a dezvăluit ce sentimente îl încearcă înaintea evenimentului, răspunzînd, în acelaşi timp, şi provocării lansată de adversarul său.

"Mă bucur că am ocazia să boxez acasă, la Buzău. N-am mai boxat din 2005, cînd eram la amatori, atunci am reuşit să fac un meci extraordinar. Vreau să mulţumesc promotorului meu, Sorin Florea, pentru că se implică în organizarea galelor de box, autorităţilor locale pentru că au pus umărul la organizarea acestui eveniment. Vă asigur că va fi un spectacol reuşit. Îmi pare rău că s-a amînat meciul meu pentru centură cu rusul Vladimir Tereşkin, care s-a accidentat, dar am ocazia să boxez cu acest brazilian, care a spus că este bine pregătit şi are o experienţă mult mai mare ca a mea. Într-adevăr, are experienţă, dar şi eu sînt foarte bine pregătit... bine, a spus că el crede că mă va bate... mai vedem! Cu siguranţă însă va fi un meci foarte bun!", a spus Bogdan.   Programul galei (modificat)
Semimijlocie (4 reprize): Daniel Buciuc (România / 3-0-0, 2 KO) - Tornike Kadelaki (Georgia / 2-0-0, 1 KO)
Semimijlocie (6 reprize): Eronim Arădoaie (România / 4-0-0) - Irakli Jeranashvili (Georgia / 14-9-5, 8 KO)
Grea-uşoară (6 reprize): Cezar Juratoni (România / 6-0-0, 4 KO) - Giorgi Tevdorashvili (Georgia / 27-24-4, 17 KO)
Grea (8 reprize): Bogdan Dinu (România / 17-0-0, 13 KO) - Marcelo Luis Do Nascimento (Brazilia / 18-15-0, 16 KO)  MAIN EVENT - Centură WBA Continental   Semimijlocie (12 reprize): Flavius Biea (România / 12-0-0, 6 KO) - Valentyn Golovko (Ucraina / 23-2-0, 16 KO)Etichete: Bogdan |  brazilianul |  Nascimento |  provocat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

14 dec 2017 [07:26]  ACTUALITATE BUZAU

De ce se intră cu maşinile în curtile şcolilor?

429 vizualizari Citeste tot
13 dec 2017 [10:12]  MONDEN BUZAU

RUSLAN LAZARIN, în studioul Focus FM

277 vizualizari Citeste tot
13 dec 2017 [07:57]  ACTUALITATE BUZAU

Cit costa primii braduti de Craciun

287 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU