24 [DEC 14] SOCIAL Buzau
Miercuri, 24 decembrie 2014

Program de zile mari, de sărbători

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 828 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Focus TV a pregătit un program de neuitat pentru zilele de Crăciun. Miercuri seară, în Ajun, este programat un concert extroardinar de colinde susţinut de trupa Millenium, una dintre cele mai apreciate formaţii de gen. Concertul va fi difuzat la ora 22 şi va ţine o oră. Înainte de acesta va rula un film de sezon, “Viaţa lui Iisus Hristos” cu începere de la ora 20. 


Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, distracţia e totală pentru că în grilă sunt prevăzute muzică de bună calitate fie că e populară sau uşoară, documentare de calitate, filme artistice ori producţii proprii. Momentul de vârf al programului din ziua de Crăciun este filmul “Francesca” produs şi regizat de Bobby Păunescu care va începe la ora 20. La 22 se va difuza, în reluare, concertul de colinde cu Millenium. 

Producţiile proprii sunt reprezentate de o ediţie specială Toc Şou în care invitaţi sunt trei băieţi foarte deştepţi, emisiunea ce va debuta la ora 18, iar umorul va fi la el acasă. La ora 19 va fi pusă în undă emisiunea lui Adrian Baciu “Haz de necaz”. La sfârşitul săptămânii sunt, de asemenea, programate câteva surprize, un concert pop-rock şi multă muzică de petrecere sub titlul “ Petrece româneşte“.Etichete: Crăciun |  Focus |  special |  program
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU