23 [IUN 13] SOCIAL Buzau
Duminică, 23 iunie 2013

Minoră din Rîmnicelu dispărută

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
0 voturi 1822 vizualizari 0 comentarii danraspopa@sansanews.ro
VASILE MARIANA a plecat de la domiciliu vineri seară, însoţită de un tânăr de 19 ani


VASILE MARIANA a fost dată în urmărire la nivel naţional
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei VASILE MARIANA sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente: aproximativ 1,20 metri înălţime, 35 – 40 kg., păr şaten, lung până la umeri, ten măsliniu, ochi căprui, fără semne particulare evidente. Părinţii nu au putut oferi detalii cu privire la obiectele de vestimentaţie purtate de minoră la momentul dispariţiei.Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea găsirii unei minore în vârstă de 13 ani din Râmnicelu, care a plecat de acasă.

Duminică, în jurul orei 11.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Râmnicelu cu privire la faptul că fiica sa, VASILE MARIANA în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu.

Imediat după primirea sesizării, echipa operativă din cadrul Secţiei 8 poliţie rurală Râmnicelu s-a deplasat la locuinţa tatălui minorei şi a început activităţile ce se impun în astfel de cazuri.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că în seara zilei de 21 iunie a.c., VASILE MARIANA a plecat de la domiciliu, fiind însoţită de un tânăr de 19 ani din aceeaşi comună.

Întrucât nu s-a mai întors acasă, tatăl minorei a solicitat sprijinul poliţiei pentru a o găsi.


Etichete: minor |  politie |  ramnicelu |  disparut
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU