10 [MAR 14] SOCIAL Braila
Luni, 10 martie 2014

Crimă oribilă în judeţul Brăila! Înjunghiată şi aruncată pe câmp, o femeie a fost devorată de câini

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 2376 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Procurorii şi poliţiştii din Brăila îl caută, de duminică dimineaţa, pe autorul unei crime oribile. Victima este o femeie de 55 de ani al cărei cadavru a fost găsit duminică dimienaţa pe un câmp între localităţile Albina şi Valea Cânepii.


Trupul fără viaţă a fost zărit de pe şosea de o patrulă de jandarmi, iar când s-au apropiat oamenii legii au văzut că pe cadavrul sfâşiat de câinii de pe câmp erau şi urme care indicau faptul că femeia a fost înjunghiată.

         

Poliţia a fost alertată, iar ancheta, coordonată de un procuror, a condus la stabilirea identităţii victimei, o femeie în vârstă de 55 de ani pe nume Petria Creţu. Anchetatorii spun că ea a fost ucisă cu cruzime având tăieturi pe gât, la cap şi pe picioare. Legiştii au opinat că moartea brăilencei s.a produs, violent, în intervalul cuprins între orele 4,00 şi 5,00 dimineaţa, în ziua de 9 martie, dar rezultatele necropsiei vor veni în cursul zilei de astăzi.


Trupul femeii, său a fost aruncat la marginea Drumului European 584 şi sfâşiat de câinii înfometaţi. Fiul şi fiica femeii au declarat că nu mai ţineau legătura cu ea de mulţi ani. În apropierea cadavrului a fost găsită o sacoşă cu alimente primite de pomană. Etichete: braila |  femeie |  moarta |  politie |  crima
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU