05 [MAR 18] POLITIC Buzau
Luni, 05 martie 2018

Vrea Ciolacu vicepreşedinte P.S.D.?

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 1195 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Şeful pesediştilor buzoieni apare în anumite publicaţii centrale drept unul dintre cei care se pregătesc să candideze la o funcţie de vicepreşedinte al partidului la nivel central la alegerile interne din cadrul Congresului Extraordinar al partidului. 

Contactat de reporterii sansanews.ro Ciolacu a declarat, luni seară, că nu intenţionează ,absolut deloc, să candideze pentru o funcţie de conducere. De altfel, nici alţi pesedişti buzoieni nu vor candida pentru un post de conducere în viitoarea arhitectură de conducere a P.S.D., rezultată după evenimentul politic de sîmbătă, spun surse din organizaţia judeţeană social-democrată. 

Sîmbăta trecută, la întîlnirea cu presa de după Conferinţa Judeţeană Extraordinară, preşedintele executiv, Petre Emanoil Neagu, dar şi şeful organizaţiei municipale Buzău a Partidului Social-Democrat, primarul Costantin Toma, au declarat că s-ar cuveni ca Buzăul, care are una dintre cele mai puternice filiale din ţară, să aibă un vicepreşedinte la Bucureşti în persoana lui Ciolacu.
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

20 mar 2018 [13:34]  ACTUALITATE BUZAU

400 lei, șpaga pentru funcționara de la Finanțe!

2280 vizualizari Citeste tot
20 mar 2018 [10:33]  MONDEN BUZAU

Tu ești fericit?

301 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU