ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6589
4.0064
15 iulie 2018 Ultimul update: 11:15
10 [IUL 18] POLITIC Buzau
Marţi, 10 iulie 2018

Senatorul PSD Lucian Romașcanu, președintele Delegației parlamentare la OSCE

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
1 vot 485 vizualizari 0 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Senatorul PSD de Buzău, Lucian Romașcanu, a fost ales, într-o ședință comună a Senatului și Camerei Deputaților, președinte al Delegației permanente a Parlamentului României, la Adunarea Parlamentară a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Romașcanu a primit în plen 344 voturi ”pentru”, din totalul de 348, la fel ca și ceilalți membri ai Delegației permanente ai țării noastre la OSCE.
În legătură cu acest subiect, senatorul Romașcanu a scris pe contul lui de Facebook: ”Am fost votat ca Președinte al Delegației, o misiune extrem de onorantă, mulțumesc conducerii pentru propunere și colegilor pentru încrederea acordată.

În contextul complicat al relațiilor externe din momentul actual, România trebuie să fie o prezență competentă și vizibilă pe scena internațională. Împreună cu colegii din delegație vom participa activ la implementarea misiunii OSCE propunându-ne, de asemenea, ca împreună cu Ministerul Afacerilor Externe să fim o voce auzită în structurile Organizației.”

 
 
OSCE este o organizație fondată în 1973, are în componență 57 de state participante și 11 state partenere, și are ca misiune promovarea drepturilor omului, prevenirea conflictelor, asigurarea alegerilor libere și promovarea libertății presei.
 


Etichete: buzau |  osce |  sansa news |  lucian romașcanu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 1   -1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

13 iul 2018 [13:53]  ACTUALITATE BUZAU

Statistic,accidentele rutiere grave au scazut

118 vizualizari Citeste tot
13 iul 2018 [11:15]  MONDEN BUZAU

Un buzoian va prezenta X Factor

700 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU