03 [SEP 19] POLITIC Buzau
Marţi, 03 septembrie 2019

EXCLUSIV Lovitură! Cine este noul şef al U.S.R. Buzău

Doru Gheorghiade alte articole de Doru Gheorghiade
2 voturi 4016 vizualizari 2 comentarii doru.gheorghiade@sansabuzoiana.ro

Organizaţia judeţeană a U.S.R. Buzău are, de cîteva zeci de ore, un nou preşedinte interimar. Este vorba despre profesorul de matematică Valeriu Mocanu, cel care îl înlocuieşte pe, de asemenea, fostul interimar Irinel Cîrstea care şi-a depus mandatul.

Ştirea a fost confirmată de însuşi profesorul Mocanu care a precizat, că pe data de 1 septembrie la nivelul organizaţiei judeţene U.S.R. Buzău a fost organizată o Conferinţă la care au participat delegaţi trimişi din teritoriu. Valeriu Mocanu a fost desemnat cu această ocazie preşedinte al filialei. Tot atunci stabilindu-se prin vot şi cei 6 delegaţi ai Buzăului la Congresul Naţional din decembrie, de după alegerile prezidenţiale, la care va candida după cum se ştie şi preşedintele partidului Dan Barna. 
Noul preşedinte Valeriu Mocanu este profesor de matematică, iar acum cîteva zile a promovat examenul de Titularizare şi va preda după 9 septembrie la Şcoala din Năeni. În 2016, Valeriu Mocanu a candidat pe listele U.S.R. Buzău pentru un mandat de senator şi a făcut multă vîlvă în epocă după ce a anunţat pe contul de facebook că ar fi fost dat afară dintr-un post de IT-ist dintr-o firmă privată străină cu subsidiară la Buzău doar pentru că a decis să candideze. Ulterior, Mocanu a lucrat ca IT-ist la Instituţia Prefectului de unde s-a retras după cîteva luni.

În ceea ce-l priveşte pe Irinel Cîrstea, preşedintele demisionar al U.S.R. Buzău, contactat telefonic de reporterii "Şansa Buzoiană", acesta a spus că din motive personale a decis să îşi depună mandatul.

Potrivit, însă, unor informaţii din interiorul partidului mişcarea de la vîrful U.S.R. Buzău face parte din conflictul intern dintre preşedintele Dan Barna şi cîţiva lideri U.S.R.-işti din ţară, în frunte cu şefa organizaţiei de la Iaşi, Cosette Chichirău. Concret, Valeriu Mocanu face parte din grupul Barna, iar Irinel Cîrstea din gruparea Chichirău.Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 2   -2

Comentarii

Alina
04 septembrie 2019
Mare e gradina domnului. Acest individ este omul PSD, a dost angajat pana acum cateva saptamani la Prefectura Buzau Si s a trezit la 50 de ani sa dea examen de titularizare ca sa i se piarda urma A mai fost si prin PNT cd cu Horatiu Anghelescu , omul lui Ciolacu. Deci La Buzau USR = PSD
radu
12 septembrie 2019
Apar deja calomniile la adresa noului lider USR Buzău ? Înseamnă că e un băiat valoros ! Îi urez succes !


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU