Curs valutar:
4.6228
3.9370
21 mai 2018 Ultimul update: 18:42
28 [MAR 13] POLITIC Buzau
Joi, 28 martie 2013

Liberala Doina Tudor, bani în băncile din Cipru AFLĂ AICI câţi

Dan Răspopa alte articole de Dan Răspopa
16 voturi 4159 vizualizari 4 comentarii danraspopa@sansanews.ro

Senatorul de Buzău, liberala Doina Tudor, se numără printre demnitarii români care au bani în băncile cipriote aflate la un pas de colaps.

Conform declaraţiei de avere, parlamentara are deschise la Bank of Cyprus din Bucureşti şi Limassol mai multe conturi curente şi de economii în valoarea totală de aproximativ 65.000 de euro.

Depozitele bancare ale senatoarei nu vor fi afectate de măsurile de austeritate aplicate de autorităţile cipriote.

După cum se ştie, Guvernul cipriot şi troica finanţatorilor internaţionali au căzut de acord recent asupra impozitării cu 20% a conturilor mai mari de 100.000 de euro aflate la Bank of Cyprus şi a unei taxe excepţionale de 4% pentru conturile ce depăşesc această sumă la celelalte bănci.

Ciprul trebuie să găsească cât mai repede aproximativ 7 miliarde de euro - peste o treime din PIB - pentru a debloca ajutorul internaţional de 10 miliarde de euro din partea troicii (UE, FMI, BCE) şi a obţine continuarea furnizării de către BCE a lichidităţilor de urgenţă pentru băncile sale.

La bănci din Cipru mai au conturi Verestoy Attila, Dan Cristian Popescu de la PDL şi deputatul Gheorghe Neţoiu de la PPDD.


Etichete: bani |  Buzău |  bănci |  Cipru |  PNL |  Tudor |  Doina
Voteaza articolul: bun: 13  |  slab: 3   10

Comentarii

Angela Toncescu
02 aprilie 2013
DEVALIZATORUL ARDAF RELOAD DE USL ! A NEVER ENDING STORY IN ROMANIA ! cum puteti sa numiti asa un escroc precum Daniel George Tudor pe un post de sef de la CSA ? Acest Tudor, cetatenie belgiana si romana, este un evazionist, spalator de bani si camatar. Atat sediul lui din Bulevardul Primaverii 29 sector 1 Bucuresti ( fosta Columna Bank apoi sediul ARDAF cumparata de la Tender de Tudor si ascunsa intr-un offshore sa pagubeasca statul roman la maximum ) cat si clinica medicala Columna Center din Tepes Voda , sector 2 au fost renovate la negru la staruinta acestui infractor financiar de Tudor si a servilului administrator ( Kinte Kunta familiei Tudor) Cosmin Ion Ilina. Pe acesta din urma l-ati propulsat ca consilier general in CGMB si la scurt timp , fara justificare profesionala l-ati catapultat ca director ANL. Toti stiu ca cetateanul turc Savas Gunata este finul domnului Tudor, asociat al firmei de constructii Synergy Construct. Sa vedem cate contracte obtine aceasta firma de la incompetentul de Cosmin Ion Ilina. Tot Ilina este cel ce ascunde in paradis fiscal printr-un offshore din Cipru proprietatea si veniturile lui Tudor referitor la imobilul din Bdul Primaverii 29. Deci doamna Tudor Doina candideaza in Buzau pentru Senat, Cosmin Ion Ilina - administratorul lui Tudor ajunge director ANL si Tudor Daniel George, un evazionist si spalator de bani cu dosar penal pe rol este sustinut ca presedinte CSA in locul decapitatului de domnul Buzoianu ! Miroase de la cap precum la pestele care se impute ! Faptul ca domnul Tariceanu il sustine nu este de mirare : in 2009 - 2010 familia Tudor isi cumpara un iacht de 6 milioane Euro si o vila riviera turceasca de 1,5 milioane Euro ! In 2010 familia Tariceanu se bucura de ospitalitatea cu bataie lunga a familiei Tudor in Turcia unde isi petrec concediul gratis si intreprind o croaziera cu iachtul. Summa summarum, acest Tudor Daniel este un infractor iar experienta de care vorbiti este doar delapidarea si spalarea de bani. Pe langa familia Tariceanu si alti grei din PNL au fost " manjiti" cu un concediu gratis in Turcia ! Familia Tudor impreuna cu Cosmin Ion Ilina vor trage USL in jos ! Dar pe buna dreptate, nu puteti sa strigati ca cei din PDL sunt corupti unde Dvs. numiti doar corupti !!!!!!
Fane Stan
11 aprilie 2013
KALYTERA CORPORATION LTD , Limmasol , Cipru este firma unde Tudor are inregistrat offshorul, si tot in Limmasol are si senatoarea de Buzau Doina Anca Tudor cont la Bank of Cyprus Limmasol cat si Tudor insusi. Cine credeti ca este in Romania administrator la Office Vera Unu ? Nimeni altul decat decapitatul de la ANL dupa doar 90 de zile de Cosmin Ion Ilina, omul de casa a lui Tudor, pus la cererea acestuia director ANL dar si consilier general la CGMB ! Cata lacomie , goana dupa banul public - asta e miza ! Date despre administratori/ lichidatori/ cenzori/ alte persoane imputernicite 1) Nume: ILINA ION COSMIN Cetatenie :romana Puteri: DEPLINE Calitate / Functie:administrator / nespecificata Data nasterii: 21-09-1976 Locul nasterii:CURTEA DE ARGES, ARGES Data numirii: 19-05-2009 Durata mandatului: nelimitata. Nu are administratori / cenzori persoane juridice Informatia a fost taxata cu suma de 3.60 RON. Iar reprezentantul legal pentru offshore Cipru este o domnisoara din Buzau. Cate coincidente... ( va urma )
Vai de Romania
13 aprilie 2013
Ii citez pe acest infractor economic de Tudor : ” AU TRECUT VREMURILE UNDE PUTEAI CU O VILA SI O BARCA LA SNAGOV SA INVITI SI SA CORUPI POLITICIENI. AZI E NEVOIE DE O VILA LA MEDITERANA SI UN IACHT FASTOS. ASTA E RETETA SUCCESULUI SI A CORUPERII.” Spus si facut, de acest supercorupt de Tudor. Cu iachtul lui numit TUDOR , sub pavilion american ( 6 milioane Euro in 2010 )si cu vila din Turcia ( 1,5 milioane Euro in 2009 ) “plimba” politicieni si apoi incepe santajul tipic acestui escroc. Vai de Romania !
ASTA E ROMANIA PNL
27 aprilie 2013
http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/211390/Proaspat-uns-la-ASF-Dan-Radu-Rusanu-audienta-nocturna-cu-miliardarul-penal-Puiu-Popoviciu HOTII, HOTII, HOTII ! Citat noul şef al CSA: "Nu putem publica salariile, nu ne lasă UE. " Tudor - un mincinos, un corupt , un bishnitar ! Bravo Ponta ! Tudore , sa vezi ce ne face UE ca ti -am publicat salariul de 43.000 Euro si prima de Craciun de 60.000 Euro... Cat mai vreti sa furati din Romania ??? Aici avem dovada gandurilor bune pentru Buzau a familiei Tudor ....


Ultima ora

ieri [07:25]  ACTUALITATE BUZAU

De ce se duce primarul Toma la Oxford

385 vizualizari Citeste tot
20 mai 2018 [11:42]  ACTUALITATE BUZAU

BMW-ul care a doborît arțarul

4557 vizualizari Citeste tot
19 mai 2018 [13:37]  ACTUALITATE

Cum va arata Dragaica 2018

367 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [15:43]  ACTUALITATE BUZAU

Cand va fi functional noul RMN din Spitalul Judetean

1124 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [14:13]  ACTUALITATE BUZAU

Incepeeeee! „BUZAU IUBESTE TEATRUL”

496 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [12:02]  ACTUALITATE BUZAU

Sorin Burlacu, revine la sefia Bibliotecii Judetene

653 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [10:23]  ACTUALITATE BUZAU

Nou punct de lucru al ISU la Padina

265 vizualizari Citeste tot
18 mai 2018 [07:49]  ACTUALITATE BUZAU

10 persoane,arestate in megadosarul DIICOT

493 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU