18 [DEC 17] MONDEN Vrancea
Luni, 18 decembrie 2017

Anamaria Botezatu lansează piesă la Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 2379 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Aproprierea Sărbătorilor ne emoționează. Se instalează o oarecare atmosferă de pace, liniște și tot ceea ce ne dorim este să fim alături de cei dragi. Crăciunul înseamnă Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos. Mereu s-a spus că există o magie, magia Crăciunului. Poate fi adevărat. Crăciunul ne transformă pe toți.

De sărbătorile de iarnă cel mai frumos e să dăruim, iar Anamaria Botezatu ne dăruiește un colind emoționant, care beneficiază de un videoclip extraordinar în regia lui Adrian Sârbu. Focșăneanca este o cunoscută interpretă de muzică populară și ne aduce înainte de Sărbători o melodie care să ne ungă sufletul. 


Cântă de la 7 ani și a absolvit cursurile Școlii Populare de Arte și Facultatea de Muzică- Spiru Haret, Bucuresti. Iubește muzica populară și înregistrat câteva melodii alături de orchestra Lăutarii din Chișinău, sub conducerea maestrului Nicolae Botgros, iar in prezent are în lucru un întreg album alături de iluștrii instrumentiști din Chișinău.


Videoclipul piesei Stele ard si afara-i ger a fost filmat în Rezervația Naturală Focul Viu-Andreiașu și îl puteți vizualiza AICI. În imagini îl putem vedea și pe fiul solistei, Iustin Vișan, dar și pe Iustina Păun si membri ai ansamblului Vornicii din Păulesti, Jud. Vrancea.


Etichete: Anamaria |  Botezatu |  Focus |  lansează |  piesă
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU