04 [IUL 14] MONDEN Regional
Vineri, 04 iulie 2014

ÎNCEPE FOCUS TOP 20

Mihaela Vulpe alte articole de Mihaela Vulpe
2 voturi 3260 vizualizari 1 comentariu mihaelavulpe@sansanews.ro
ÎNCEPE FOCUS TOP 20

Cele mai tari hituri ale verii vor putea fi auzite, în fiecare week-end, la Focus Fm, reunite în clasamentul FOCUS TOP 20. Producţia este semnată de Paul Oprea şi va debuta în acest week-end la ora 12,00, putând fi ascultată, în reluare, la ora 20,00, iar duminică, la aceleaşi ore.

 

FOCUS TOP 20 înseamnă cele mai tari hituri, ştiri una şi una, bârfe şi zvonuri despre mondenităţile din lumea muzicii, dar şi a filmului.

 

Clasamentul îl puteţi găsi şi pe www.focusfm.ro  , unde există şi o rubrică pentru ascultătorii care vor să lase un mesaj, o propunere sau un vot.

 

Audiţie plăcută!

 Etichete: clasament |  hituri |  Paul Oprea |  Focus Top 0
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Prinsess
09 septembrie 2014
Sunt un mare fan al vinurilor bune dar, nu imi aduc anitme sa fi baut vreodata o sticla de vin de la Casa Panciu, asa ca nu stiu nimic. Nu e prima data cand aud de aceasta marca dar nu mi-a manifestat interesul. O sa incerc o sticla in viitorul nu foarte indepartat.Cat despre concurs, as putea sa dau si eu copy-paste de pe cateva site-uri, dar nu stiu nimic despre misterul acestor vinuri.PS: Cuvintele sunt egale cu zero daca nu sunt intarite si de fapte. Iar in materie de vinuri faptele inseamna sa gusti, sa bei si sa te simti bine.


Ultima ora

20 feb 2020 [12:44]  ACTUALITATE BUZAU

Criza coronavirusului poate lovi anticipat

357 vizualizari Citeste tot
20 feb 2020 [12:12]  MONDEN BUZAU

Irina Loghin la 81 de ani. POZE INEDITE

382 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU