08 [APR 19] MONDEN Buzau
Luni, 08 aprilie 2019

Vlăduța Lupău, cel mai cerut artist la radio Focus

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 2124 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Ce bine arată Vlăduța! Voce, prezență scenică și piese una și una au făcut din Vlăduța Lupău una dintre cele mai cerute artiste ale momentului. Muzica sa e la radio Focus, iar în prezent este cel mai cerut artist spre a fi difuzat. Ce bine arată fata este piesa preferată a audienței.

Atât de iubită și apreciată, Vlăduța bate lumea în lung și-n lat. Pe 13 aprilie cântă la Dublin (Irlanda), după ce de curând s-a întors din Spania și a efectuat și un turneu în SUA.  

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără, dar și a faptului că puțină puțină feminitate și sex appeal fac un management bun.

La doar 25 de ani, Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Interpreta se împarte cu greu intre zecile de concerte şi spectacole, însă o face cu mare drag. Iar drumul spre succes nu a fost unul nici scurt şi nici uşor. Vlăduța Lupău a intrat în industria muzicală încă de la vârsta de la 4 ani, iar anii de muncă o recompensează acum pentru toate sacrificiile.Etichete: artist |  cerut |  Focus |  Lupău |  radio |  Vlăduța
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU