05 [IUL 18] MONDEN Buzau
Joi, 05 iulie 2018

Videoclip tribal lansat de DJ SAVA

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1745 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Piesă nouă, cu un ritm fierbinte de vară. Videoclip ca un film de acțiune, o producție cinematografică în regia lui Bogdan Păun, care îmbină mood-ul tribal și barocul cu misterul măștilor. Acestea sunt noutățile celui mai cunoscut DJ din Buzău, care a prezentat săptămâna aceasta noul său proiect muzical. 

Mă bucur foarte mult că lansez “Wild Fire” și că am colaborat cu Vanotek. Am testat piesa deja în câteva cluburi și reacția este foarte bună. Am mare încredere în “Wild Fire”. Misha este solista de care aveam nevoie și sper să mai lucrăm la câteva piese împreună”, declară DJ Sava.

Așadar, buzoianul colaborează de această dată cu Misha Miller, pentru single-ul Wild Fire”. Originară din Chișinău, tânăra a lansat de-a lungul timpului piese alături de artiști precum Mark Azekko (“Insane”), Alex Parker și Manuel Riva (“Sacred Touch”).

Până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artiști precum Raluka, Connect-R, Alina Eremia, Faydee și Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atât din România, cât și de peste hotare și care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. 

În 2017, DJ-ul a lansat "Nena" (alături de Barbara Isasi) și "Sea Lo Que Sea" (alături de Carine). În februarie, artistul împreună cu Olga Verbitchi au lansat single-ul și clipul “Coco Bongo”.


Etichete: lansat |  tribal |  Videoclip
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU