ACTUALITATE
Curs valutar:
4.6623
3.7780
21 februarie 2018 Ultimul update: 13:01
13 [SEP 17] MONDEN Buzau
Miercuri, 13 septembrie 2017

Veselia ridică România! Toamna asta, Focus Fm face atmosfera!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1573 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Din 11 septembrie, Focus Fm a pornit veselia și a dat drumul grilei muzicale de sezon. În toamna aceasta, Pompilia Stoian, Manuela Fedorca, Ghiță Munteanu, Stela Botez și mulți alții ajung cu noutăți și pornesc distracția. Fanii se pot bucura de noua frecvență 92.9 fm, pe care se aude deja muzica bună de la Focus Fm, în Slobozia, Ialomița. Comunitatea veseliei se mărește din acest sezon.


În septembrie, în exclusivitate, Ruslan Lazarin pune în undă, la radio Focus, o nouă melodie, cu ritm și versuri de luat aminte. 

Artistul continuă să ne surprindă cu fiecare piesă pe care o promovează în exclusivitate la cel mai popular radio regional. "Pariu cu viața" este noul cântec al lui Ruslan Lazarin care se aude în toamna aceasta pe focusfm.ro, dar și pe frecvențele 93.8 fm Buzău, 104.7 fm Rm. Sărat și 97.0 Vrancea, Brăila, Galați.


Trupa MARFAR dă hitul lunii! În toamna lui 2017 cântăm împreună "Las-o bă că merge așa". Piesa e la fel de cool ca la lansarea din 2013 și de aceea a fost aleasă să intre în heavy-rotation în septembrie, la Focus FM Regional.
Etichete: atmosfera |  Focus |  ridică |  România |  Toamna |  Veselia
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU