Curs valutar:
4.7205
4.1484
25 iunie 2019 Ultimul update: 21:56
04 [IAN 16] MONDEN Buzau
Luni, 04 ianuarie 2016

Uite cum au petrecut artiştii de Revelion!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 1439 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro
Uite cum au petrecut artişti de Revelion!

Noul An le-a prins pe multe dintre solistele Buzăului la treabă, însă multe dintre ele au preferat să petreacă alături de familie sau prieteni. Locaţii selecte, zone minunate ale ţării, toate au fost luate cu asalt de vedetele feminine, care şi-au dorit o vacanţă de neuitat de Revelion.


Tatiana Răduţă a făcut o tradiţie ca Noul An să o găsească în vacanţă. Dacă tot anul cântă, solista de muzică populară, preferă să se relaxexe şi să se distreze la trecerea în Noul An. Alături de iubitul său şi o gaşcă de prieteni, Tatiana a mers în Bucovina, unde s-a simţit minunat.  Deşi a îndurat ger mare, buzoianca a vizitat Mănăstirea Putna, Mocăniţa şi a petrecut în stil bucovinean. Bucate tradiţionale, plimbări minunate şi prieteni dragi, cam astea vor fi amintirile pe care le va avea despre începutul lui 2016. 


Dana Dobre, cunoscuta solistă de muzică uşoară şi un make-up artist apreciat, a preferat să stea alături de soţul ei, într-un restaurant. A arătat superb, purtând o rochie glamour aurie. Cu un zâmbet mare, Dana a întâmpinat Noul An cu speranţa că va aduce tot ce e mai bun pentru ea si familia sa.


De Revelion se munceşte. Aşa ar spune solistele care preferă să se odihnească după ce trec sărbătorile. Adriana Stuparu şi Andrada au făcut echipă la distracţie, întru-un restaurant din Bucureşti, unde au cântat până în zori. În weekend au făcut o escapadă la munte, ca să profite de zăpadă. 


Diana Ioniţă a stat bine la contracte de Revelion. A bifat 5 locaţii şi a urat tuturor de bine şi sănătate. Cum era de aşteptat, a plecat apoi câteva zile să se relaxexe. S-a bucurat de ninsoare într-o zonă superbă a ţării, Comandău. Ca un copil mic a zburdat prin zăpadă şi s-a pozat  pentru prietenii ei de pe internet. 


Trupa Blue Motors a avut cântare în noaptea de Revelion. Buzoienii care s-au strâns într-un restaurant din Buzău au dansat până în zori alături de unul dintre cele mai bune band-uri din Buzău. Solista Mina Sandu a purtat o rochie roşie care să îi poarte noroc în 2016.


Campioni la cântări au fost, ca de obicei, băieţii de la Nemuritorii, colegele lor de la Kronos şi Mirela Ursache. Au schimbat locaţiile şi au petrecut până dimineaţă.  Mirela a continuat petrecerea şi după Revelion şi apoi s-a distrat la o sesiune de patinaj în Bucureşti.  


Etichete: artiştii |  petrecut |  Revelion
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU