13 [MAR 18] MONDEN Buzau
Marţi, 13 martie 2018

Uite cum arată Luceafărul lui Eminescu, în format 3D!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 656 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Un moldovean pasionat de artă și film a animat în format 3D poemul "Luceafărul" de Mihai Eminescu. Rezultatul este unul deosebit. 

Ion Cebotari și-a făcut un țel din a anima acest poem celebru și pentru a-şi realiza visul spune că abia a pus geană pe geană vreme de 3 luni. "Luceafărul", de Mihai Eminescu, a fost omologat de World Records Academy ca fiind cel mai lung poem de dragoste din lume - 98 de strofe.  

Legenda este o poveste despre o tânără prinţesă care se ruga la Luceafăr în fiecare seară. Luceafărul se îndrăgosteşte de ea şi este gata să renunţe la nemurire pentru ea, dar realizează că iubirea pură pe care o are pentru tânara fata nu poate fi împărtăşită în lumea materială".

World Records Academy descrie "Luceafărul", pentru "generaţia Youtube" de azi, drept "o combinaţie între povestirile filmelor «Pe aripile vântului» (dramă romantică), «Star Trek» (poveste SF) şi «Love Story» (poem romantic cu sfârşit dramatic, precum filmul celebru)".

Apăsați AICI pentru a urmări în format 3D poemul "Luceafărul" de Mihai Eminescu.Etichete: arată |  Eminescu |  format |  Luceafărul
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

20 mar 2018 [13:34]  ACTUALITATE BUZAU

400 lei, șpaga pentru funcționara de la Finanțe!

2283 vizualizari Citeste tot
20 mar 2018 [10:33]  MONDEN BUZAU

Tu ești fericit?

302 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU