04 [IUN 18] MONDEN Buzau
Luni, 04 iunie 2018

Uite ce strategie anti-divorț!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 1675 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Pentru a reduce rata divorțurilor, China își obligă cetățenii sa dea un examen înainte de a li se permite să pună capăt oficial căsniciei. Dacă vor trece examenul, nu vor putea divorța însă, relația lor având șanse de a fi salvată. 

Mai multe oficii de stare civila de pe teritoriul țării le cer cuplurilor să dea un examen din "mariaj și familie" înainte de a le fi acceptată cererea de divorț. Testul de două pagini cuprinde 15 întrebări la care trebuie să răspundă fiecare dintre cei doi soți. Oamenii sunt întrebați, de pildă, când este aniversarea căsătoriei, care este ziua de naștere a soțului/soției și a copiilor, care este mâncarea preferată a acestora, chiar și când sunt născuți socrii. De asemenea, trebuie să spună câte concedii au petrecut împreună, care sunt cele mai frumoase amintiri din viața de cuplu și care sunt motivele disensiunilor din prezent.

În final, cei doi soti trebuie să scrie un eseu în care să explice ce gândesc despre căsnicia și familia lor, de ce vor să divorțeze și care sunt planurile lor de viitor.

Daca un cuplu obține mai mult de 60 de puncte dintr-un total de 100, oficialii trag concluzia că relatia poate fi salvată.


Etichete: divorț |  strategie
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

422 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
368 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU