02 [MAR 18] MONDEN Buzau
Vineri, 02 martie 2018

PREMIERĂ Interviu cu cîștigătoarea EUROVISION, la Focus Fm

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
3 voturi 3768 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cu o atitudine de cîștigătoare adevărată, Cristina Caramarcu a vorbit în premieră la Focus FM despre cum decurg pregătirile pentru Lisabona, în finala mare a concursului Eurovision 2018. 

Piesa Goodbye a fost aleasă de publicul din România să meargă mai departe în concurs și să se 'bată' cu reprezentantele tuturor țărilor înscrise.


Vocea trupei The Humans, Cristina Caramarcu a oferit detalii despre competiția pe care deja a cîștigat-o, dar și cum se pregătește în continuare pentru un loc cît mai bun la Lisabona alături de colegii săi. 

Cristina Caramarcu a vorbit despre munca din spatele a ceea ce a însemnat succesul piesei ”Goodbye”, o piesă care a fost compusă în urmă cu 4 ani. Pentru Eurovision, s-a umbla la durata piesei, pentru a o reduce la cele 3 minute regulamentare. ”Este o piesă în care toate instrumentele au fost înregistrate în regim de LIVE. Asta fac în momentul ăsta, la noi, doar artiștii și trupele mari. Nu este nimic artificial în piesa asta!”

Solista trupei care va reprezenta România la Lisabona a vorbit și despre artista care o inspiră, dar și despre aparițiile ei foarte feminine, pe scenă. 


Puteti asculta AICI interviul.

Voteaza articolul: bun: 3  |  slab: 0   3

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

422 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
368 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU