21 [FEB 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 21 februarie 2018

Povestea romanței! Mirela Catinca a renunțat să mai fie electrocasnică Flanco

Florina Arghir Popescu alte articole de Florina Arghir Popescu
1 vot 4164 vizualizari 0 comentarii florinapopescu@sansabuzoiana.ro

Divorțul Mirelei Catinca, fiica fostului primar de Mărăcineni, Ion Catinca, de Regele „Flanco” i-a luat prin surprindere pînă și pe cunoscuții săi. Toată lumea se aștepta ca după ce Marius Ghenea a trecut printr-un divorț așa furtunos în 2014 și s-a luptat atît de mult să rămînă lîngă frumoasa blondă, cei doi să îmbătrînească împreună. Lucrurile nu au stat așa și, după o căsătorie de trei ani, cei doi au divorțat la notar.

Contactată telefonic, Mirela Catinca a explicat în exclusivitate pentru „Șansa buzoiană”, că a divorțat de Regele „Flanco” cu mai multă vreme înainte de a afla presa, că a avut o relație frumoasă, dar că viața merge înainte atît pentru ea, cît și pentru fostul soț.

„Nu sunt o persoană publică și nici nu vreau să fiu. Am fost în atenția presei ca și soție a lui Marius Ghenea, atunci s-a pus o lupă pe mine, în rest nu mă consider persoană publică și nici nu vreau să fiu. Îmi place să fiu discretă. Dar chiar și așa, nu au reușit să afle cum au stat de fapt lucrurile între noi și au scris și neadevăruri. Dacă vreți să știți, au titrat tabloidele în urmă cu trei săptămîni că noi am divorțat. Divorțul nostru avusese loc mai înainte. Nu cu mult, înainte, dar, oricum, mai înainte. Dar acest lucru poate că nu este așa de important. Important este că noi doi am avut o relație frumoasă pe care am încheiat-o frumos. Noi nu ne-am țigănit, ne-am luat frumos de mînă și am plecat să divorțăm. Ca doi oameni care se respectă. Și acum ne respectăm și am rămas într-o relație frumoasă. S-a scris despre mine că am avut o relație extraconjugală. Nu e treaba nimănui de ce am divorțat noi, e doar treaba noastră. Din momentul în care ne-am pus semnăturile pe actele de divorț, ne-am luat frumos jurămintele înapoi și ne-am văzut fiecare în parte de drumurile noastre și de viețile noastre. Din acel moment este treaba fiecăruia dintre noi doi cum ne trăim viața și nu trebuie să dăm socoteală nimănui”, a explicat Mirela Catinca.

Nu s-a mirat să afle că divorțul de Marius Ghenea, supranumit „Regele electrocasnicelor” din România  i-a surprins pe apropiații săi.

„Normal că i-a surprins, pentru că noi am avut o relație frumoasă și cînd relația noastră nu a mai mers, ne-am separat discret, elegant, nu ne-am pus poalele în cap. Sunt absolut convinsă că majoritatea dintre ei au aflat din presă și nu m-aș mira să aflu că cei care nu au citit despre divorțul nostru în presă, nu știu că noi am divorțat”, a mai adăugat Mirela Catinca.

Marius Ghenea, patronul lanțului de magazine „Flanco”, s-a căsătorit în 2014 cu Mirela Catinca, fiica fostului primar al comunei Mărăcineni, Ion Catinca, după ce a încheiat căsnicia de 16 ani cu prima sa soție, Gabriela Onete. Cei doi au împreună un fiu. Divorțul de prima nevastă a fost unul cu scandal, deoarece Gabriela Onete s-a luptat să rămînă cu o parte consistentă din averea milionarului.

După încheierea divorțului, Marius a luat-o de nevastă pe Mirela și au avut o nuntă de vis la Palatul Ghika din București, fiind cununați  de cunoscutul afacerist buzoian, Romică Volert.

Trei ani, atît a durat căsnicia lor, după care cei doi au divorțat, iar ziarele de scandal au titrat că vina pentru ruptură i-ar aparține Mirelei, care s-ar fi încurcat cu un tînăr chipeș dar nu așa bogat precum Ghenea. Etichete: Catinca |  electrocasnică |  Flanco |  Mirela |  Povestea |  renunțat |  romanței
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Din aceeasi categorie
 • 25 martie - Buna Vestire; 25 martie 2020; Buzau
 • Cum arătau cântăreții în copilărie; 23 martie 2020; Buzau
 • A început primăvara astronomică; 20 martie 2020; Buzau
 • Dora Gaitanovici e a doua Irina Rimes; 18 martie 2020; Buzau
 • Primarul Mărgărit a mai făcut un hit, pentru FUEGO; 18 martie 2020; Buzau
 • Nuntă 1989: Video EXCLUSIV cu Costel Geambașu; 12 martie 2020; Buzau
 • Orchestra Lăutarii, jumătate de secol; 06 martie 2020; Buzau
 • Ultima ora

  Presedinte
  Ion CRISTOIU
  Director general
  Vlad PUFU