06 [APR 17] MONDEN Buzau
Joi, 06 aprilie 2017

Povestea cardiologului sirian de la Spitalul Judeţean

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 5343 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Vineri, pe 7 aprilie, urmează o nouă ediţie MONDEN, difuzată de postul regional Focus TV. Buzoienii şi vrâncenii sunt invitaţi în faţa televizoarelor, pentru a urmări un interviu extraordinar, ca o lecţie de viaţă, alături de medicul cardiolog George Nader. 


Sirianul este de aproape 2 ani în Buzău şi profesează în Spitalul Judeţean de Urgenţă, dar şi într-un cabinet privat. Rutina sa zilnică este legată de serviciu. E mândru de ce a realizat şi crede că şi-a ales cel mai bun drum în viaţă. Alegerea acestei profesii nu a fost întâmplătoare. A studiat în Craiova, deşi i-a fost greu departe de familia rămasă acasă în Homs, Siria. După studii a revenit în ţara natală, dar în vreme de război a trebuit să ia decizia de a pleca. 


Din Siria în Franţa, apoi în România. După ce a ajuns la Bucureşti, a primit cu curiozitate şansa de a profesa la Buzău. Despre uimirea descoperirii acestui oraş, despre experienţa acestei meserii care îl pune în permanenţă în situaţii de a lua decizii care pot schimba cursul vieţii, despre fiica sa pe care doreşte să îndrume către medicină şi multe alte detalii din viaţa sa uimitoare, ne povesteşte medicul George Nader, la MONDEN, vineri-sâmbătă-duminicaă de la 20.30 pe Focus TV Buzău şi Vrancea. 


Etichete: cardiologului |  Judeţean |  Povestea |  sirian |  Spitalul
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU