04 [FEB 19] MONDEN Buzau
Luni, 04 februarie 2019

Piesa numărul 1 este pe Focus FM!

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1520 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cu peste 8 milioane de vizualizări pe Youtube, Elena Gheorghe reușește cu piesa nouă, LUNA ALBĂ, un nou succes. De astăzi, Focus Fm pune în undă acest frumos cântec. Zi de zi, pe frecvența celui mai iubit radio se va auzi noua melodie machedonească al cărei refren îl reţii imediat şi te trezeşti fredonându-l toată ziua. "Lună Albă" este în trending pe locul 1, dar dincolo de clasamente, piesa are o semnificaţie aparte pentru Elena.

"Piesa aceasta este foarte specială pentru mine şi îi este dedicată bunicii mele care din păcate nu mai e printre noi. Dada mea bună m-a crescut, m-a îndemnat să vorbesc armâneşte şi m-a încurajat să scot primul album de muzică armânească în 2008", a declarat artista.

Din februarie, Focus Fm pune spre audiție piese nou-nouțe, care vor face din fiecare zi una de mare sărbătoare și veselie. În heavy-rotation intră hiturile unor mari artiști. Vasile Șeicaru, Maria Dragomiroiu, Carmen Rădulescu și Fuego aduc muzica ușoară, iar Angela Rusu, Margherita, Liviu Vaslică sau Emilia Dorobanțu pun muzica populară de calitate în prim-plan.

Se anunță o lună veselă! Focus FM continuă să facă atmosferă! Ne puteți recepționa pe frecvențele următoare: 93.8 fm Buzau, 104.7 fm Rm. Sarat, 97.0 Vrancea, Braila si Galati, 92.9 fm Ialomița.

Suntem online pe http://www.focusfm.ro/
Etichete: Fcous |  numărul |  Piesa
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU