Curs valutar:
4.7315
4.2103
20 iulie 2019 Ultimul update: 13:54
18 [IUN 19] MONDEN Buzau
Marţi, 18 iunie 2019

Patricia ne face poftă de vacanță

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1220 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

A venit vara și fetele frumoase din showbizz au început să plece în vacanță. Ne arată poze și ne povestesc cât de bine se simt în sezonul cald, undeva departe de aglomerația urbană și de gălăgia de la concerte. 

Patricia de la Amadeus e mare fană a vacanțelor. Să fie cât mai multe și cât mai dese. Buzoianca este la pescuit și la bronzat. Se pare că are și noroc, după ce în dimineața această a avut o fericită captură. (foto)

Zona Chilia Veche unde se află Patricia este deosebit de frumoasă. Mica localitate lacustra este izolata intre ape, astfel incat turistul care isi cauta cazare in Chilia Veche descopera ca poate ajunge in acest loc stravechi doar prin doua mijloace; si ambele implica traversarea unor suprafete intinse de apa. Acesta este si motivul pentru care numeroase unitati de cazare in Chilia Veche pun la dispozitia oaspetilor optiunea de transfer cu barca din Tulcea si pana la destinatie.

E clar! Ne-a făcut poftă de vacanță și aceasta este o destinație perfectă din România!Etichete: Patricia |  poftă |  vacanță
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

18 iul 2019 [14:29]  ACTUALITATE BUZAU

An atipic în agricultura buzoiană

312 vizualizari Citeste tot
18 iul 2019 [10:31]  ACTUALITATE BUZAU

Locuri de joacă închise de OPC

300 vizualizari Citeste tot
Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU