Curs valutar:
4.7345
4.2201
17 iulie 2019 Ultimul update: 16:30
22 [IAN 19] MONDEN Buzau
Marţi, 22 ianuarie 2019

Of inimioară! Andra a supărat-o pe Luminița Dobrescu

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1666 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Una din artistele de renume ale României si prima cântăreată ce a câștigat Cerbul de Aur e supărată pe Andra. Luminița Dobrescu o critică pe aceasta din cauza celebrei piese  ‘Of, inimioară!’. Artista în vârstă de 72 de ani e suparată și sustine ca piesa nu e din folclor, așa cum a zis Andra și a inclus-o în spectacolul său Tradițional, unde a avut-o alături pentru interpretare pe Lidia Buble.

"Este cea mai mare obrăznicie posibilă și lipsă totală de respect față de o piesă sacră a muzicii ușoare românești, cu o dublă valoare în istoria acesteia. Compozitorul este EDMOND DEDA și nu a scris manele!”, a comentat Luminița Dobrescu în mediul online.

 Luminița Dobrescu a urmărit recent un videoclip în care artistele Andra și Lidia Buble cântau împreună melodia „Of, inimioară”, acompaniate de o orchestră, în cadrul unui concert. Cum Luminița Dobrescu a interpretat aceeași piesă muzicală atunci când a participat la Cerbul de Aur și a și câștigat, îndrăgita cântăreață a simțit nevoia să-i reproșeze Andrei aceste lucruri legate de această compoziție și de modul în care ar fi trebuit cântată.Etichete: Andra |  Dobrescu |  inimioară |  Luminița |  supărat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU