Curs valutar:
4.6550
3.9774
16 iulie 2018 Ultimul update: 18:08
27 [NOV 17] MONDEN Buzau
Luni, 27 noiembrie 2017

O buzoiancă, vedetă populară

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 2333 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

"Cine bate seara, la fereastra mea”, lansată de cuplul Irina Loghin - Benone Sinulescu, s-a auzit la Vedeta populară weekendul trecut, în interpretarea a doi buzoieni. Claudia Colniceanu și Nea Beni au avut un moment aplaudat de public, în ediția a V-a a show-ului care caută vedeta populară din România.


Șase concurenţi au luptat pentru un loc în semifinala concursului Vedeta populară de la TVR 1, printre ei și buzoianca Claudia Colniceanu. Buzoianca  are 18 ani, elevă în clasa a XII-a la Liceul de artă din Buzău. 

Pe lângă concurenta din Buzău, pe scena de la Vedeta populară au mai urcat: o bihoreancă de 63 de ani, care a aşteptat toată viaţa momentul potrivit să înceapă o carieră în muzica populară; singurul concurent bărbat din această seară, mare colecţionar de costume populare (are peste 150 până acum din toate zonele ţării); o absolventă de Conservator, care lucrează ca profesor de canto în Târgu Neamţ; o tânără de 21 de ani din comuna Moşoaia, judeţul Argeş, care cântă la nu mai puţin de cinci instrumente: cimpoi, fluier, caval, ocarină, nai şi o maramureşeancă de 22 de ani, care se pregăteşte să devină dirijor. 

Concurenţii interpretează o melodie la alegere din folclorul românesc şi cântă în duet cu vedeta preferată. Pentru a treia probă de concurs, cei şase concurenţi ai fiecărei ediţii trebuie să reproducă o melodie fredonată de juratul pe care îl trag la sorţi. 

Evoluţiile pe scenă sunt notate de juriul format din Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpreţii de muzică populară Laura Lavric şi Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan. 

Câștigătoarea serii a fost Daria Gâdea, 22 de ani.


Etichete: buzoiancă |  populară |  vedetă
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

14 iul 2018 [17:51]  ACTUALITATE BUZAU

Infiorator!A murit zdrobit de roata remorcii

263 vizualizari Citeste tot
14 iul 2018 [09:55]  ACTUALITATE BUZAU

Masina rasturnata pe DN2-E85,doua victime

201 vizualizari Citeste tot
14 iul 2018 [09:35]  ACTUALITATE BUZAU

Militarii accidentati la Boboc sunt in stare buna

200 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU