Curs valutar:
4.7205
4.1484
25 iunie 2019 Ultimul update: 21:56
12 [SEP 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 12 septembrie 2018

O buzoiancă s-a măritat de două ori cu burlacul Andrei Andrei

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2004 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Andrei Andrei, cunoscut mai ales după apariția în emisiunea „Burlacul”, a devenit băiat de casă, după ce a ales să își lege viața în fața lui Dumnezeu de buzoianca Flori Nicolaescu, foarte cunosută în plan local pentru aparițiile de pe podium, fiind în trecut model la o agenție locală. 

O fată foarte dezinvoltă și foarte frumoasă și-a ales burlacul de la Antena 1.Tânăra a avut apariții sexy în nenumărate rânduri și a fost aleasă și Miss FTV pe vasul de lux al celebrei televiziuni de fashion. După ce îndrăgostiții s-au cunoscut, s-au cununat anul trecut în Dubai. Cei doi s-au căsătorit religios apoi, în august anul acesta, la Buzău, la o locație în aer liber, la Poiana Pinului și tot acolo a avut loc și petrecerea.

Proaspeții însurăței s-au mutat anul trecut la Dubai, acolo unde a avut loc și prima cununie, pe plajă. Mireasă avut rochie alba cu inserții de dantelă, a purtat voal și mirele a fost extrem de  elegant. A strălucit lângă aleasa lui.  La nunta din țară, din locurile natale ale miresei, Andrei a ales să poarte un costum negru cu alb. Flori Nicolaescu a strălucit într-o rochie de mireasă ca de prințesă. După nuntă cei doi au postat o fotografie din vacanță și păreau extrem de  fericiți. Etichete: Andrei |  Andrei |  burlacul |  buzoiancă |  măritat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU