06 [IUN 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 06 iunie 2018

Nina Markovici, inspirație de vară în make-up

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1518 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Cinci ore, într-un lan de grâu, la temperaturi ridicate, sub obiectivul aparatului de fotografiat, modelul Ana Elena Ursu a rezistat perfect. La fel și coafura și machiajul, în trend-ul verii, realizate de make-up artistul Nina Markovici, din Buzău.  Fotograful Adrian Pleșea, tot buzoian, a  realizat câteva cadre minunate în natură, pe drumul spre București. 

Vara vine cu temperaturi ridicate, dar și cu look-uri hot si sexy. Ne dorim să fim în tendințe sezon de sezon, dar vara scoatem tot ce e mai bun din noi. Indiferent de modul în care vremea caniculară se încăpățânează să ne distrugă machiajul și să ne ofere un chip istovit și lipsit de vitalitate, noi avem toate armele pentru a învinge efectele secundare ale toropelii: machiajul ultra hot, cu rezistență crescută la temperaturi înalte, care te face să arăți mai bine ca niciodată, mai ales în ocazii în care este un musai. 

Toate acestea ne-au fost explicate de make-up artistul Nina Markovici și evidențiat în cea mai nouă sesiune foto, realizată de Adrian Pleșea, în care modeulul Ana Ursu a purtat un make-up bronze cu eyeliner evidențiat, ochi de  felină. Spune specialista, acestea sunt câteva dintre trucurile verii lui 2018. Codițele ochilor specifice machiajului de pisică revin în tendințe. Machiajul ochi de pisica, a la Audrey Hepburn, a rămas la modă până în zilele noastre, iar în aceasta vară, devine elementul-cheie al machiajului.

Dacă punem la pachet și un bronz de toată frumusețea, atunci este important să îl punem în evidență cu un machiaj perfect adaptat nuanței pielii.

Cel mai potrivit tip de machiaj pentru piele bronzată este cel natural. Ochii puși în evidență cu un mascara și fard auriu, pomeții cu un blush bronzer. Un ruj nude va completa armonia chipului.Etichete: inspirație |  Markovici
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

13 aug 2018 [11:24]  SOCIAL BUZAU

Interes general/ Modificările din Legea Pensiilor

193 vizualizari Citeste tot
13 aug 2018 [09:36]  ACTUALITATE BUZAU

Pentru cititorii în trafic/ Pe Podul pe tuburi!

1526 vizualizari Citeste tot
12 aug 2018 [16:26]  ACTUALITATE BUZAU

Accident cu 8 răniți la Cioranca

543 vizualizari Citeste tot
11 aug 2018 [16:48]  EDITORIAL BUZAU

Nerecomandat cititorilor ”pe scurt”

710 vizualizari Citeste tot
11 aug 2018 [14:47]  ACTUALITATE BUZAU

Accident grav cu 3 victime, un mort

586 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU