Curs valutar:
4.7205
4.1484
25 iunie 2019 Ultimul update: 21:56
11 [IAN 19] MONDEN Buzau
Vineri, 11 ianuarie 2019

Mariana Mihăila mănîncă orice și are 44 kg

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1425 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Este o interpretă de muzică ușoară mai sensibilă și firavă la propriu și la figurat. Mariana Mihăilă este artista din Republica Moldova prezentă constant la cel mai tare radio din regiune, Focus Fm. Cel mai iubit single al său este LALELE. ASCULTĂ AICI

Recunoaște recent într-un interviu oferit pe meleaguri natale că nu ține diete și nu face sport, dar cu toate acestea are doar 44 de kg, în vremurile acestea în care femeile sunt foarte atente la ceea ce consumă și la menținerea, cu greu, a siluetei. Mariana Mihăilă are 44 de kg și mănâncă zilnic caloric și mereu cu pâine și nici nu merge la sport.

M-a ajutat și natura, dar și mănânc foarte puțin, de exemplu azi am mâncat doar o singură dată pentru că nu reușesc. Am un regim total neechilibrat și niciodată nu am fost la sala de sport, eu sunt o femeie mai leneșă și nu îmi place să fac sport, cred că mai ușor mi-ar fi să țin diete."

Ca orice artist e mereu pe drumuri și asta o ajută să se mențină.  

S-a născut în raionul Ialoveni, Republica Moldova. Pe parcursul anilor 2001-2004 a studiat la liceului teoretic „Petru Zadnipru”, unde a activat în cadrul Ansamblului vocal-instrumental. Paralel a frecventat Centrul de Creaţie „Ghiocel”, unde a urmat ore de canto, dans şi dicţie. În anul 2003 a participat la concursul „Ploaia de stele”, obţinînd locul 1, apoi în 2004 a participat la concursul „Victoria-58”. Laureată a festivalului internaţional „Două inimi gemene” devine în anul 2005, obţinînd premiul special „Simpatia publicului”. În anul 2009 lansează primul său album solo. Scrie versuri şi muzică, colaborînd totodată cu artiști grei.

Este de 10 ani cu iubitul său și este mama unui băiețel.Etichete: Mariana |  mânăncă |  Mihăila |  orice
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU