15 [MAI 18] MONDEN Buzau
Marţi, 15 mai 2018

Mama unei mari vedete vinde la Buzău o casă de vis

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 3985 vizualizari 1 comentariu monden@focustv.ro

Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, a decis să vândă casa pe care o are în Dealu Mare, în județul Buzău. Stabilită de ani buni în țara noastră, unde se ocupă de activități umanitare prin intermediul asociației pe care o conduce, ea a anunțat că renunță la această locuință. 

Anunțul a fost făcut de însăși proprietara acestei case tradiționale, pe care a restaurat-o și pe care acum a  decis să nu o păstreze, deși este la doar o oră și jumătate de Capitală, locul unde aceasta își desfășoară numeroase activități cu asociația umanitară pe care o are.

După cum se poate observa în galeria foto, casa arată extraordinar. Aceasta deține centrală pe gaz dar și sobă pe lemne, ferestre termopan realizate de un localnic, două surse de apă, adică o conductă municipală și un puț propriu, două dormitoare la etaj, fosă septică modernă, o livadă de migdali, nuci, pomi fructiferi și mesteceni. O persoană care are grijă de domeniu locuiește chiar peste drum de acesta. Ideală pentru o casă de vacanță, mobilată cu mult bun gust, modern, dar și cu elemente care țin de ambientul rural, locuința lui Leslie Hawke arată incredibil și cu siguranță va avea și clienți interesați să o achiziționeze rapid.

Ethan Green Hawke este un actor celebru de 47 de ani, din SUA. Debutul în film l-a făcut în anul 1985, cu rolul River Phoenix din filmul Explorers. Leslie, mama celebrului actor a venit în România în anul 2000, prin programul american de voluntariat Peace Corps/ Corpul Păcii. Și-a propus să stea doi ani, dar ulterior a hotărât să își extindă șederea până în 2020. 


Etichete: Buzău |  vedete |  vinde
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Oprea
16 mai 2018
Pentru o informare corectă casa este amplastă în satul Nenciuleşti, comuna MEREI.


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

422 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
368 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU