09 [MAR 18] MONDEN Buzau
Vineri, 09 martie 2018

Luiza Olteanu- despre femei, modă și stil

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 953 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Luiza Olteanu este Style Coach si blogger. Are 30 de ani și este originară din Buzău. Aceasta conduce Rebrand Yourself, un concept care își propune să fie manualul de stil pentru fiecare zi. Prin proiectul său, Luiza vrea să ajute pe oricine își dorește să facă un "upgrade" în ceea ce privește persoana și imaginea sa.

Pe site-ul său, Luiza a vorbit de curând despre femei și modă, raportat la vârstă. Acest articol a venit de Ziua Internațională a Femeii și aceasta consideră că femeia care nu mai e tânără nu poate fi în societatea noastră așa cum simte și își dorește, sfidând vârsta. Iată ce spune buzoianca:
 
Mă frustrează și mă enervează cum în societatea românească, femeile sunt “ingropate” de vii. De la 40 de ani ești considerată deja bătrână (uneori chiar mai devreme) și deja e necesar sa te tunzi scurt într-un mod barbar. Pentru ca nu-i așa “nu se cade să ai parul lung când ai copii mari”. Asta am auzit-o astăzi pe strada în treacăt și m-a șocat! M-a șocat atât de mult încât am decis să scriu acest articol.

Mai mult, buzoianca face o comparație între românce și femeile din Croația.

Ieri m-am intors din Croatia, de la Zagreb, unde să ne întelegem nu este polul civilizației însă la nivel observațional, pe strada în 5 zile cât am stat acolo, oamenii trăiesc și se bucură de viață indiferent de numere: de numărul din buletin, de numărul de pe eticheta hainelor, de numărul din cont, de numerele din termometru. Și spun asta pentru că  erau senini și relaxați, aveau un zâmbet gata pregătit să mi-l returneze pe al meu. În restaurante media de vârsta era de aproximativ 45-50 ani. Nivelul lor de trai este similar cu cel de la noi. În consecință este doar o diferentă culturală. Ei nu “mor” când le spune societatea sau “lumea”, ci aleg să trăiască așa cum își doresc până când își doresc. 


Femeia e minunată indiferent de vârstă. Cu toate schimbările apărute și trend-ul dictat de societate, dacă reușește să fie confortabilă cu ea însăși, asta se va amprenta într-un stil de viață frumos și coerent.  
Etichete: despre |  femei |  Luiza |  Olteanu
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

20 mar 2018 [13:34]  ACTUALITATE BUZAU

400 lei, șpaga pentru funcționara de la Finanțe!

2281 vizualizari Citeste tot
20 mar 2018 [10:33]  MONDEN BUZAU

Tu ești fericit?

301 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU