29 [MAI 18] MONDEN Buzau
Marţi, 29 mai 2018

LOREDANA, de la București la Cluj și apoi la Buzău

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1575 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Pe scena Sălii Palatului din București au urcat nume grele, cu ani de carieră spectaculoasă. Peste patru mii de oameni, doar într-o seară, au cântat şi au dansat alături de artişti consacraţi pe melodiile faimoasei trupe Abba, interpretate în limba română. Totul în cadrul spectacolului Mamma Mia, primul musical de Broadway produs în ţara noastră.

Decorul de poveste, melodiile trupei Abba - traduse şi adaptate în limba romana - dar şi acţiunea care se desfăşoară pe o mică insulă din Grecia i-au fascinat pe cei spectatorii prezenţi. Acesta a fost primul musical de Broadway produs în România, pentru care a fost nevoie de peste 200 de costume, pentru toate cele 17 numere scenografice. Loredana, Cornel Ilie sau Anca Turcasiu au făcut un spectacol complet. Pe 1 iunie vor repeta această minunată poveste, la Cluj.

Lore (Donna Sheridan) a avut o reprezentație excepțională. Loredana Groza a surprins cu rolul ei, dar se știe că este un artist desăvârșit. A jucat-o pe Donna Sheridan în acest musical și după cum declară în presa de astăzi este un vis devenit realitate. Vineri va fi la Cluj cu acest musical, iar sâmbătă buzoienii o vor vedea  în postura care a consacrat-o.

Loredana va face un show de zile mari la Buzau Fest, sâmbătă- 2 iunie, de la 20.00, la Sărata Monteoru.Etichete: București |  Buzău |  LOREDANA
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

425 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
371 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU