06 [FEB 19] MONDEN Buzau
Miercuri, 06 februarie 2019

HOROSCOP 6 februarie 2019 - Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 1352 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

BERBEC

Ai ocazia să îți lărgești perspectiva, să devii mai generos în evaluarea celor cu care colaborezi, indiferent că sunt membri ai familiei sau colegi. 

TAUR 

Poate fi o zi obositoare, dacă vei insista pe un anumit mod de a face lucrurile sau nu vei renunța la acumulare de supărări care te epuizează. 

GEMENI

Ai acces la o viziune mai generoasă asupra unor probleme de muncă și așa vei reuși să ușurezi puțin povara pe care ai ales să o duci pe umeri. 

RAC

Este posibil să exagerezi cu evaluările pozitive sau negative, semn al unui dezechilibru. Ai nevoie de echilibru, nu de evaluări sofisticate ale unor situații care nu sunt deloc așa. 

LEU

Este necesar să îți organizezi mai bine activitățile astăzi pentru că nu dispui de aceleași resurse și ritmul este puțin mai lent decât cel cu care ești obișnuit. 

FECIOARĂ
 
Te apropii cu mari emoții de persoanele de care crezi că ai neapărată nevoie pentru a reuși într-un proiect. Șanse există, dar este bine să te pregătești temeinic. 

BALANȚĂ

Ești axat pe muncă și bine faci, dar nu îți face bine să uiți de alte domenii ale vieții tale, chiar dacă sunt problematice, de exemplu relațiile sentimentale.

SCORPION
 
Ai nevoie de cei dragi, de căldura apropierii de aceștia, dar nu îți exprimi această dorință în vreun fel. Poate speri că își vor da seama singuri, dar șansele sunt mici. 

SĂGETĂTOR

Te ocupi de casă și de familie, poate doar cu gândul, dacă ești prea ocupat cu altceva. Este important să îți canalizezi energia într-o direcție constructivă. 

CAPRICORN

E un moment bun să te consulți cu persoanele apropiate în legătură cu ce ai de gând. Intuiția este la cote înalte, dar trebui să ții cont de ea. 

VĂRSĂTOR

Te atrage, dar te și supără ideea de a câștiga ceva mai bine, semn că e ceva în neregulă, cu care conștiința ta nu poate fi de acord. 

PEȘTI

Ești în elementul tău, poate puțin prea empatic și ar trebui să îți creezi un filtru pentru emoțiile altora, mai ales dacă sunt din categoria celor întunecate. Etichete: februarie |  Focus |  HOROSCOP
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU