05 [FEB 19] MONDEN Buzau
Marţi, 05 februarie 2019

HOROSCOP 5 februarie 2019 - Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1433 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Berbec

Nu ştii încotro să mergi, pentru că ai mai multe direcţii la fel de interesante, dar ştii cum se întâmplă de multe ori: când fugi după doi iepuri nu prinzi niciunul. Dar se poate şi altceva: din câte variante ai la dispoziţie, să nu fie bună niciuna şi ar putea să apară o alta, complet diferită pe care să merite să mergi. Încearcă să amâni marile decizii pe altădată, pentru altă zi, pentru că s-ar putea să mai apară detalii pe parcurs şi să regreţi atunci că n-ai mai aşteptat.

Taur

Argumentele contradictorii pe care trebuie să le gestionezi azi te duc într-un punct de iritare maximă, încât e normal să răbufneşti la un moment dat. În loc să priveşti conflictele din jur ca pe un motiv de enervare, mai bine te-ai gândi dacă nu cumva îţi prezintă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Poate pe moment eşti tentat să le respingi, să nu ţii cont de ele, dar mai târziu s-ar putea să le găseşti utilitatea. Nu refuza o idee doar pentru că e complet diferită de a ta.

Gemeni

Iubirea ta e fără margini şi-ţi deschizi inima toată ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afecţiune, de o vorbă bună, de o mângâiere, dar dacă dai atât de mult, s-ar putea să rămâi fără resurse la un moment dat, ca atare gândeşte-te dacă merită să investeşti pasiune chiar în toţi oamenii şi în toate lucrurile cu care te întâlneşti. Unii s-ar putea să se lase învăluiţi în iubirea ta şi vor lua tot ce ai tu de dat, ca într-o zi să te trezeşti fără nimic în rezervor, ca atare învaţă să fii mai selectiv când oferi!

Rac

Te simţi ignorat şi nebăgat în seamă, dar în loc să stai şi să suferi pentru acest tratament care nu-ţi place, mai bine ţi-ai revizui atitudinea să descoperi ce nu le e pe plac celor din jurul tău de te dau la o parte. Sigur e o problemă de comunicare la mijloc, ei nu te înţeleg pe tine, tu nu-i înţelegi pe ei, şi de aici se nasc animozităţile. Recunoaşte că nu eşti întru totul de acord cu cei din preajma ta, deci de ce ar fi ei de acord cu tine

Leu

Gândeşte-te mai mult la tine, la liniştea ta, poate chiar la sănătatea ta. Ai atins un nivel de oboseală şi de stres fără precedent, încât ar fi mare nevoie de pauza. Numai prin odihnă pasivă, nefăcând nimic chiar, sau ocupându-te de activităţi care fac bine sufletului şi spiritului, îţi vei reîncărca bateriile. Nu te implica în proiecte grele, de anvergură, cu un consum fizic sau mental masiv, pentru că nu vei face faţă. Cum eşti o fire pasională, ai putea depune prea mult zel în ce ai de făcut, dar excesul de zel nu duce neapărat la reuşite, ci poate genera erori şi eşecuri.

Fecioară

Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el.

Balanță

Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru că nu-l găseşti în tine însuţi. Ai noroc: se iveşte de undeva o persoană cu un tonus mai bun decât al tău care, prin exemplu personal sau prin încurajări foarte convingătoare, reuşeşte să te sustragă dintr-o zonă de apatie şi neîncredere în care ai alunecat. Îl vei privi ca pe un adevărat salvator, pentru că a apărut în calea ta exact când aveai nevoie de un plus de energie pozitivă.

Scorpion

Te simţeai nesigur pe tine, călcai ca pe coji de ouă şi aveai un sentiment ciudat că nimic nu e stabil în planurile tale, dar azi vei primi suficiente sfaturi practice şi garanţii care vor alunga starea de incertitudine. 

Săgetător

Imaginează-ţi că dragostea e un ogor care necesită activităţi obligatorii pentru a da roade: îl ari, îl semeni, îl uzi, îl pliveşti. Aşa e şi cu sufletul, semn că se coace ceva, aici se pregăteşte o recoltă minunată, dar nu poate apărea pe un teren neîngrijit, asupra căruia nu te apleci cu grijă şi efort. Stai de vorbă cu sufletul tău să vezi ce nevoi are şi oferă-i-le din belşug, pentru că şi roadele spre care te îndrepţi vor fi abundente.

Capricorn

Uneori, conştiinţa îţi spune să te opreşti, pentru că e mult mai diplomatic să taci şi să nu duci mai departe ce ai început dacă ştii că cineva are de suferit de pe urma gesturilor tale. Chiar dacă ar fi în beneficiul tău să continui ce ai început, azi te gândeşti mai mult la ceilalţi. Dacă cel puţin o persoană are de pierdut de pe urma acelui pas pe care ai dori să-l faci, ceva te trage de mânecă la timp şi astfel te sacrifici pentru unul singur.

Vărsător

Ai multe în plan pentru astăzi, multe şi mărunte, dar te apleci trup şi suflet asupra acestor sarcini pentru că îţi fac plăcere şi vrei să le duci odată la bun sfârşit. Concentrează-te asupra acestei liste de obligaţii pe care le-ai tot amânat înainte din lipsă de timp sau de mijloace pentru a te ocupa de el, dar azi ai toate resursele potrivite pentru a şterge dintr-un foc o întreagă serie de aspecte de pe lista ta de sarcini.

Pești

Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Etichete: februarie |  Focus |  HOROSCOP
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU