10 [MAI 18] MONDEN Buzau
Joi, 10 mai 2018

Hituri fierbinți de început de vară

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1523 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

O piesă de milioane a fost lansată de tânăra Lia Taburcean, originară din Republica Moldova. Dupa succesul pe care l-a cunoscut cu hitul La nunta asta, Lia scoate piese bune pe bandă rulantă. Când eu iubesc este cel mai nou cântec, iar mesajul pe care îl au versurile este tare amuzant și real. Când iubește tânăra moldoveancă, inima parcă prinde aripi în jurul lumii. Așa spune refrenul celui mai nou cântec, ce va putea fi auzit la Focus Fm, cel mai popular radio.

Pe la orele serii, Raoul a lansat ieri piesa lui nouă, Inimă de floare albastră. Rareș Borlea, pe numele său real, merge în ultima vreme pe stilul balcanic, oriental, romantic. Videoclipul pentru această piesă a fost realizat în Istanbul-Turcia și are cadre impresionante. În 2018, Raoul lansează și albumul său de muzică populară. E o premieră acest album și conține 14 melodii, compoziție proprie, cu versuri de Andrei Branasi, Jeni Nicolau si Marian Medregoniu și orchestrații realizate de Virgil Chirițoiu, Florin Ionaș și Ciprian Poenar.

Acestea sunt doar două dintre noutățile începutului de sezon cald, când artiștii încep să își prezinte compozițiile și să fie arvuniți pentru evenimente. 


Etichete: început |  fierbinți |  Hituri
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

424 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
370 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU