Curs valutar:
4.6605
4.1120
12 decembrie 2018 Ultimul update: 09:26


06 [MAR 18] MONDEN Buzau
Marţi, 06 martie 2018

Duban și buzoianca lui, un cuplu sudat și apreciat

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 2039 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Andrei Duban și soția sa Grațiela sunt în atenția tuturor după ce au acceptat să fie concurenți la Ferma Vedetelor, un nou sezon la Pro Tv care aduce mai multă muncă pentru cei care acceptă provocarea, dar munca realizată la dublu, pentru că vedetele participă în echipă. Pentru că niciunul nu se dă în spate de la provocare, pentru că sunt un cuplu sudat și pentru că fac împreună cea mai bună echipă, Andrei și Grațiela Duban au venit împreună la show-ul din această primăvară. După doar puțin timp și după o ediție în care s-au aflat în fața a trei probe ce puteau să îi elimine, dragostea, susținerea si respectul din acest cuplu au ieșit la iveală. Telespecatorii au descoperit un real cuplu de vedete din România, un cuplu autentic unde se vede că dragostea dirijează totul.

Suspansul, tensiunea, determinarea, forța și intensitatea la care s-a desfășurat duelul dintre familia Duban și cuplul Dragos Mostenescu – Narcisa Suciu, au condus la un deznodământ fericit, plini de lacrimi și trăiri intense.  Prima proba, Fa-ti singur gardul, a fost una foarte solicitantă din punct de vedere fizic. Ei au avut la dispoziție scanduri, cuie si fierastraie pentru a construi un gard. Familia Duban a ieșit învingatoare. La cea de-a doua proba, Catapulta, cele două echipe au trebuit să arunce cartofi în niste vase. Dragoș și Narcisa au reușit să egaleze scorul. La cea de-a treia proba, Știuleții, cele doua cupluri au trebuit sa transporte porumbul fara a-l atinge cu palmele, pe un traseu suspendat.  Andrei și Grațiela Duban au demonstrat ca au fost mai rapizi si au câștigat primul lor duel. 

Lacrimile de emoție, faptul că au luptat cu toata forța lor, au creat un moment cu o încărcătura emotională uriașă ce a fost simțit de toți. Telespectatorii au descoperit o sensibilitate aparte în acest cuplu. Sute de mesaje au apărut pe rețelele de socializare, în care cuplul acesta e felicitat pentru modul autentic și frumos de a fi.

Cei doi au un fiu și își doresc din tot sufletul să devină părinți din nou.  Etichete: apreciat |  buzoianca |  cuplu |  Duban |  sudat
Voteaza articolul: bun: 2  |  slab: 0   2

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

10 dec 2018 [22:17]  PUBLICITATE BUZAU

(P) Primăria Municipiului Buzău - ANUNŢ PUBLIC nr. 37204 / 10.12.2018

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU[...]
256 vizualizari Citeste tot
10 dec 2018 [22:13]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr.359 privind convocarea Consiliului judeţean în şedinţă ordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
147 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU