28 [NOV 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 28 noiembrie 2018

Dora Gaitanovici, 1 decembrie la Vocea României

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2124 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din țara ei natală după ce a participat într-un show de talente, însă artista și-a dorit să cucerească și scena muzicală din România și a reușit. Este o apariție inedită, iar muzica pe care o creează este întotdeauna inspirată din viața ei. 

Irina s-a lansat cu o piesă care a fost luni în șir pe primul loc în topurile de profil din România (Visele) și a continuat să ajungă la sufletele românilor prin talentul ei și prin vocea plină de dorință și pasiune. Irina Rimes este jurat la Vocea României şi în urma knockout-urilor de weekend-ul trecut a rămas cu patru voci bune care vor intra direct în live-uri vineri si sâmbătă. 

Buzoianca noastră are toate şansele să fie cea pe mâna căreia va putea reuşi Irina Rimes. Ceilalţi membri ai juriului au apreciat prestaţia artistică a Dorei ca fiind cea mai bună din echipa Irinei. A interpretat magnific piesa Cryin', cucerindu-l chiar şi pe pretenţiosul Tudor Chirilă.  De săptămâna asta va conta votul publicului, iar Dora Gaitanovici va intra în live-uri chiar de 1 decembrie.  

'Sâmbătă, 1 Decembrie, la Vocea României, voi cânta pentru toţi românii! Mă voi afla acolo în primul rând pentru voi! Am un cântec extraordinar de frumos, pe care vi-l ofer din tot sufletul! Și am nevoie de sprijinul vostru pentru a trece mai departe! Deja se votează și va fi o probă extrem de dificilă!', a scris pe pagina sa oficială. 

Premiul de la Vocea României este de 100.000 de euro.


Etichete: decembrie |  Gaitanovici |  României |  Vocea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU