04 [DEC 17] MONDEN Buzau
Luni, 04 decembrie 2017

Decembrie magic la Focus FM

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2487 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Farmecul sărbătorilor ne învăluie de astăzi la Focus FM. Din 4 decembrie, cea mai iubită stație de radio din regiune pune în undă muzică 100% românească, cu iz de sărbătoare. Românul autentic va fi răsfățat întreaga lună decembrie de versurile încărcate de emoție ce vestesc Nașterea Domnului Iisus.


Iarna este anotimpul care înfășoară lumea într-o plapumă de catifea albă. În acest anotimp adulții devin iar copii, iar cei mici sunt extaziați de primii fulgi de nea și de Moș Nicolae și apoi de venirea lui Moș Crăciun. Această magie se împletește cu muzica bună de la radio. Că suntem ls serviciu, la volan sau acasă împodobind bradul de Craciun, Focus Fm ne aduce muzica sufletului. Ștefan Hrușcă, Fuego, Lorenna, Ștefan Bănică JR, Mădălina Manole, Paula Seling sau Narcisa Suciu ne aduc în decembrie adevărata muzică a sărbătorilor românești de iarnă.  

În decembrie, Focus FM propune un nou hit de lună, care este pe muzica unui desen animat celebru. Alesis cu Cartea junglei se va auzi în heavy-rotation la radio. 


Etichete: Decembrie |  Focus |  magic
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU