BREAKING NEWS
Curs valutar:
4.6572
3.9685
18 iulie 2018 Ultimul update: 11:03
31 [IUL 17] MONDEN Buzau
Luni, 31 iulie 2017

Cea mai exotică piscină din Buzău. Vezi aici unde este!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 7374 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Chef de bălăceală? Vremea caniculară prognozată pentru zilele următoare chiar ne îndeamnă să ne răcorim la marginea unui bazin cu apă, iar administratorii de piscine din Buzău se bat în oferte care mai de care mai tentante. Relaxarea la piscină nu se mai reduce la câteva ceasuri petrecute întins pe un șezlong, alternând cu băi răcoritoare. Serviciile fac diferența, iar imaginația proprietarilor forțează limitele. De pildă, o adevărată oază tropicală găsim la  15 kilometri de orașul Buzău, în localitatea Ulmeni. Piscina Zen este o locație care își răsfață regește clienții. Fără a fi exclusivistă, piscina, deschisă acum câțiva ani, a fost transformată continuu, oferind noi facilități. 

Pentru clienți, timpul petrecut pe marginea piscinei este ceea ce se cheamă relaxare la superlativ. Apa este încălzită până la temperaturi de 27 - 29 de grade Celsius, baldachinele plutesc pe apă, iar șezlongurile pot fi amplasate, fie pe gazon, fie direct în apă. Ați citit bine, direct în apă pentru că piscina este prevăzută cu o zonă în care nivelul apei nu depășește 20 de centimetri, zonă amenajată special pentru amplasarea șezlongurilor. În felul acesta, bronzul vă prinde mai bine, cu ajutorul reflexiei apei, și nu mai simțiți arșița soarelui de august. 
Toate acestea fac ca cele câteva ore petrecute aici să fie de vis. Piscina Zen are și două plaje de gazon, iar când atmosfera se încinge, puțină relaxare la umbra palmierilor este exact ceea ce întregește răsfățul pe care îl aleg nu numai buzoienii, ci și unele vedete din high-life-ul bucureștean. 

Piscina Zen este o locație ideală și pentru familiile cu copii, având amenajat un bazin de dimensiuni mai mici, dar și un loc de joacă pentru copii. Bazinele sunt prevăzute cu instalații automatizate care asigură curățarea și tratarea apei, astfel că bălăceala în condiții de maximă siguranță pentru sănătate este garantată. 
Priveliștea minunată, poziționarea într-un cadru natural și facilitățile, unele dintre ele unice în Buzău, fac ca Piscina Zen să câștige detașat titlul de cea mai exotică piscină din județ. Deși la prima vedere ar putea părea o locație exclusivistă, prețurile arată că nu este așa. Accesul se face contra sumei de 20 de lei, în cazul adulților, și 10 lei pentru copii. 

Piscina Zen este o afacere administrată de tânărul antreprenor Valentin Burada, un nume cunoscut și în Buzău, dar și în Capitală, având afaceri în domeniul serviciilor de înfrumusețare (în calitate de proprietar al unei clinici de estetică), turismului hotelier, organizărilor de evenimente și alimentației publice. 
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

16 iul 2018 [17:58]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 174 privind convocarea Consiliului judeţean în şedinţă ordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
245 vizualizari Citeste tot
16 iul 2018 [14:08]  ACTUALITATE BUZAU

Schimbare importantă la Compania de Apă

732 vizualizari Citeste tot
14 iul 2018 [17:51]  ACTUALITATE BUZAU

Infiorator!A murit zdrobit de roata remorcii

342 vizualizari Citeste tot
14 iul 2018 [09:55]  ACTUALITATE BUZAU

Masina rasturnata pe DN2-E85,doua victime

275 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU