31 [IUL 17] MONDEN Buzau
Luni, 31 iulie 2017

Cea mai exotică piscină din Buzău. Vezi aici unde este!

Cătălina Jingoiu alte articole de Cătălina Jingoiu
0 voturi 6513 vizualizari 0 comentarii business2b@focustv.ro

Chef de bălăceală? Vremea caniculară prognozată pentru zilele următoare chiar ne îndeamnă să ne răcorim la marginea unui bazin cu apă, iar administratorii de piscine din Buzău se bat în oferte care mai de care mai tentante. Relaxarea la piscină nu se mai reduce la câteva ceasuri petrecute întins pe un șezlong, alternând cu băi răcoritoare. Serviciile fac diferența, iar imaginația proprietarilor forțează limitele. De pildă, o adevărată oază tropicală găsim la  15 kilometri de orașul Buzău, în localitatea Ulmeni. Piscina Zen este o locație care își răsfață regește clienții. Fără a fi exclusivistă, piscina, deschisă acum câțiva ani, a fost transformată continuu, oferind noi facilități. 

Pentru clienți, timpul petrecut pe marginea piscinei este ceea ce se cheamă relaxare la superlativ. Apa este încălzită până la temperaturi de 27 - 29 de grade Celsius, baldachinele plutesc pe apă, iar șezlongurile pot fi amplasate, fie pe gazon, fie direct în apă. Ați citit bine, direct în apă pentru că piscina este prevăzută cu o zonă în care nivelul apei nu depășește 20 de centimetri, zonă amenajată special pentru amplasarea șezlongurilor. În felul acesta, bronzul vă prinde mai bine, cu ajutorul reflexiei apei, și nu mai simțiți arșița soarelui de august. 
Toate acestea fac ca cele câteva ore petrecute aici să fie de vis. Piscina Zen are și două plaje de gazon, iar când atmosfera se încinge, puțină relaxare la umbra palmierilor este exact ceea ce întregește răsfățul pe care îl aleg nu numai buzoienii, ci și unele vedete din high-life-ul bucureștean. 

Piscina Zen este o locație ideală și pentru familiile cu copii, având amenajat un bazin de dimensiuni mai mici, dar și un loc de joacă pentru copii. Bazinele sunt prevăzute cu instalații automatizate care asigură curățarea și tratarea apei, astfel că bălăceala în condiții de maximă siguranță pentru sănătate este garantată. 
Priveliștea minunată, poziționarea într-un cadru natural și facilitățile, unele dintre ele unice în Buzău, fac ca Piscina Zen să câștige detașat titlul de cea mai exotică piscină din județ. Deși la prima vedere ar putea părea o locație exclusivistă, prețurile arată că nu este așa. Accesul se face contra sumei de 20 de lei, în cazul adulților, și 10 lei pentru copii. 

Piscina Zen este o afacere administrată de tânărul antreprenor Valentin Burada, un nume cunoscut și în Buzău, dar și în Capitală, având afaceri în domeniul serviciilor de înfrumusețare (în calitate de proprietar al unei clinici de estetică), turismului hotelier, organizărilor de evenimente și alimentației publice. 
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Din aceeasi categorie
 • Nemuritorii pleacă în turneu în Europa; ieri; Buzau
 • O buzoiancă, la Vocea României; 17 octombrie 2017; Buzau
 • Petrecere cu piese de top, pe Focus TV; 13 octombrie 2017; Buzau
 • Viorel Strâmbeanu, interviu la FOCUS FM; 12 octombrie 2017; Buzau
 • Cobzality și Amadeus, la Palatul Parlamentului; 11 octombrie 2017; Buzau
 • Hiturile Carolinei Prepeliță se aud la FOCUS FM ; 10 octombrie 2017; Buzau
 • Clasamentul hiturilor, pe FOCUS FM; 06 octombrie 2017; Buzau
 • Ultima ora

  17 oct 2017 [07:31]  ACTUALITATE BUZAU

  APIA a inceput acordarea subventiilor

  169 vizualizari Citeste tot
  17 oct 2017 [07:25]  ACTUALITATE BUZAU

  De anul viitor, căldura va fi un lux

  384 vizualizari Citeste tot
  16 oct 2017 [07:19]  ACTUALITATE BUZAU

  Ce cosmar!Week-end insingerat pe şoselele buzoiene

  495 vizualizari Citeste tot
  15 oct 2017 [22:50]  ACTUALITATE BUZAU

  Accident tras la indigo tot pe DN2 E 85

  3208 vizualizari Citeste tot
  15 oct 2017 [08:59]  ACTUALITATE BUZAU

  Piața agroalimentara noua la Crâng

  400 vizualizari Citeste tot

  National

  Presedinte
  Ion CRISTOIU
  Director general
  Vlad PUFU