Curs valutar:
4.7584
4.2306
22 aprilie 2019 Ultimul update: 16:28
26 [MAR 19] MONDEN Buzau
Marţi, 26 martie 2019

Buzoianul Mircea Vlad, sport pe pâine

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1244 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Au devenit cei mai buni prieteni şi au transformat pasiunea pentru sport în carieră și stil de viață. Este vorba despre buzoianul Mircea Vlad și amicul său.

Cunoscut prin lumea spectacolelor, Mircea a dansat înainte de a fi instructor pentru cei mai tari artiști și dansează în continuare. A fost în turneu cu Alexandra Stan, în februarie vizitând Rusia. Apare în cel mai nou clip semnat Nicole Cherry și de mic a fost o fire sportivă. A făcut handbal, atletism, înot  și fotbal de performanță timpd e 2 ani. Acum se află printre cei mai tari instructori de fitness din Capitală. Trăiește din asta și face exact ce îi place.

Despre un stil de viață sănătos, cu mișcare la pachet, Mircea vorbește cu drag și spune tutoror celor care vor să se mențină că nu e e nevoie de o lună sau două de sală, ci de un parteneriat permanent cu mișcarea pentru o viață bună și sănătoasă. Beneficii există fie că ne referim la acel sport profesionist de competitie, adica fotbalul, tenisul, boxul pe care il vedem la televizor efectuat de catre profesionisti si care evident ca nu are legatura cu o majoritate din populatie.

Iar al doilea aspect este sportul ca si beneficiu, care face referire la un aspect fizic placut, la acele persoane care merg doar la sala in mod constant si care isi sculpteaza corpul cum isi doresc.  Intr-o societate de consum in care timpul este tot mai redus si in care necesitatea de viteza este tot mai mare, populatia Romaniei tinde spre obezitate intr-un ritm accelerat, aceasta datorandu-se unui program alimentar haotic, unui program de munca prelungit sau accentuat si unui regim alimentar bazat pe fast-food si pe semipreparate consumate in exces.

Aceasta nu inseamna ca sportul poate elimina toate aceste efecte nocive pe care le are acest tip de mancare sau regimul haotic dietetic, dar poate elimina suplimentul de calorii.
Etichete: Buzoianul |  Mircea |  pâine |  sport
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

20 apr 2019 [11:44]  ACTUALITATE BUZAU

Mii de enoriași la Procesiunea de Florii

241 vizualizari Citeste tot
20 apr 2019 [11:18]  ACTUALITATE BUZAU

Ursul de la Colți si politica

316 vizualizari Citeste tot
16 apr 2019 [11:00]  ACTUALITATE BUZAU

Cum s-a produs nenorocirea de la Bâlhacu

1030 vizualizari Citeste tot
16 apr 2019 [09:14]  MONDEN BUZAU

Un an de la nuntă. Cum a sărbătorit Bianca

542 vizualizari Citeste tot
15 apr 2019 [16:24]  ACTUALITATE BUZAU

Situație limită la Casa de Pensii

904 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU