04 [MAI 18] MONDEN Buzau
Vineri, 04 mai 2018

Buzoianca Odette, vedeta unui cooking show

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1586 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Era gata să câștige MasterChef, dar nu a fost să fie. Buzoianca Odette s-a facut remarcată iîn cadrul emisiunii MasterChef, din 2014. A fost acuzată că are o relatie cu Ciprian Ogarcă, tânărul care a și câștigat marele premiu. Deși nu a luat trofeul la Pro Tv, visul său de a găti nu s-a spulberat, ba chiar buzoianca și azi iubește această meserie și e prezentă la evenimente importante de cooking.

În luna copilului, la cea de-a 5 editie “Gourmet Show” din București, Chef Odette va desfăta publicul seara cu preparate dulci senzaționale, iar alături de aceasta, Monica Davidescu și fiica sa, Dora, vor fi invitate speciale.

Chef Odette este finalista cunoscutei emisiuni de cooking MasterChef. Absolventa a cursurilor Academiei Barilla, in Italia, Odette a impresionat gurmanzii, în cadrul tuturor proiectelor la care a participat, cu preparatele sale inedite.

Evenimentul la care va participa în curând este aflat deja la a 5 ediție și se adresează celor ce sunt pasionați de gusturi fine și arome inedite din jurul lumii. Așadar, măiestria buzoiencei noastre va fi pusă în valoare. Aceasta va împărtăși, celor prezenti, din tainele bucatariei și îi va învăța prepararea meniului tematic.


Etichete: Buzoianca |  cooking |  Odette |  vedeta
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

423 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
369 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU