10 [AUG 18] MONDEN Buzau
Vineri, 10 august 2018

Buzoian celebru în noul videoclip al Deliei

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2419 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Delia și Grasu XXL au lansat hitul verii, “Despablito”, un “Despacito” cu aromă balcanică, al cărui videoclip, dar și ale cărui versuri te fac să râzi în hohote. Obligatoriu de văzut mai ales că un buzoian celebru are rolul principal în videoclip. VIDEO AICI

Videoclipul noului single al Deliei, în colaborare cu Grasu XXL, are umor cât cuprinde, atât în versuri, cât și în imagine, începând cu titlul melodiei, care seamănă, absolut intenționat, cu celebrul „Despacito” și încheind cu personajele, un melanj de spirit balcanic și latino. Cameleonică, nonconformistă și cu multe idei, Delia își surprinde din nou fanii cu o imagine complet neașteptată, iar Grasu XXL se lasă furat de poveste și își interpretează rolul atât de bine, încât este, practic de nerecunoscut. 

Cât despre tânărul înflăcarat care dansează pe mese, acesta este nimeni altul decât buzoainul Vlad Drăgulin, interpretul lui Malone în serialul „Băieti de oraș” și coprezentator, alături de Mihai Bendeac, în noul sezon al emisiunii „X Factor”, de la Antena 1. 

Provocarea venită din partea Deliei i-a adus acestuia o premieră, „Despablito” fiind primul videoclip în care joacă. „Spre rușinea mea, am 27 de ani și asta a fost prima mea experientă în ceea ce privește videoclipurile. „Prima dată nu se uită niciodată”- se spune – și mă bucur că s-a întâmplat în aceste condiții. M-am simțit dorit”, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmări.



Etichete: Buzoian |  celebru |  Deliei |  videoclip
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU