19 [IUL 16] MONDEN Buzau
Marţi, 19 iulie 2016

Bianca, videoclip surpriză

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
2 voturi 1075 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

O simplitate ieşită din comun, cadre naturale, ie fluturând în bătaia vântului, acestea ar fi ingredientele noului videoclip al trupei Cobzality. Buzoianca Bianca Purcărea este în mijlocul naturii, în rol principal. Videoclipul este o surpriză pentru fani, căci iniţial era menit să fie un fel de concert-road trip movie, ’home made’, însă la cât de cerută de public e piesa, totul s-a transformat într-o lansare de clip propriu zisă.


Cobzality, proiectul din care face parte şi buzoianca Bianca Purcărea, a lansat un videoclip atipic, fără make-up sau hairstyling, fără cadre sofisticate ori outfit-uri gândite şi răzgândite. Clipul “De la Căpâlna” prezintă, pe lângă o poveste discretă de dragoste, câteva locuri frumoase din România, care inspiră la iubit şi… filmat. Crew-ul a fost însăşi trupa, asistată de săteni curioşi ori dornici să dea o idee regizorală. Videoclipul a fost filmat la Sadova Nouă, Sat Bătrân (Armeniş) şi Timişoara (Festivalul Artelor Timişorene), anunţă pressalert.


Piesa este inclusă pe albumul trupei, intitlulat Paparuda 2.0 şi aduce un sound deosebit. Videoclipul a făcut de la lansare peste 5.000 de vizualizări şi poate fi urmărit AICI.
Etichete: Bianca |  surpriză |  videoclip
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 1   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU