09 [MAI 18] MONDEN Buzau
Miercuri, 09 mai 2018

AUREL MOLDOVEANU face premieră națională la Focus Fm

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 1557 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Artistul Aurel Moldoveanu e născut să cânte. Cântă din inimă pentru toți cei care iubesc muzica bună și starea magică pe care ne-o dă. 

Din drag pentru sutele de oameni cărora le-a cântat, muzica sa e în permanentă adaptare cerințelor publicului și trendului actual. Așa se face că astăzi, Aurel Moldoveanu lansează în premieră națională cel mai nou single al său. E vorba despre un cover pentru cel mai tare hit al timpului, Un trandafir crește la firida mea

Lansarea în undele radio se face în matinalul Focus Fm Regional, cel mai popular radio din regiune.

Aurel Moldoveanu s-a transformat în ultimii ani in “ tipul ăsta care-ți cântă” aceasta fiind principala lui misiune pe Pământ. Născut pentru a cânta este chiar motto-ul pe care echipa de management și imagine îl folosește pentru promovarea acestui artist, pe care românii îl îndrăgesc pentru modestia, energia și nu în ultimul rând pentru muzica sa. 

A ascultat cu atenție ce au cerut zecile de tineri si seniori ce l-au onorat stând la coadă la autografe și așa au aparut piese ca : Baby, Iubire de-o vara, Yo’s moldovean, iar acum Constantine, Constantine și Un trandafir crește la firida mea. 

Eu nu am fani. Eu sunt FUN-ul ( da, cu tot dublu-înțelesul vieții. Tuturor celor ce îmi ascultă muzica si țipa-chiuie-uiuiee la scenă cu și pentru mine si pe care eu îi numesc distrații mei, le dedic piesa nouă”, spune Aurel Moldoveanu. 

Păstrându-se fidel trăirii Basarabia e România, pe care o urmează de mai bine de 7 ani și aceste piese au fost concepute în Basarabia, cu orchestratorul Alexandru Gorgos, un profesionist desăvârșit cu care mulți artiști își doresc să ajungă să colaboreze.


Etichete: AUREL |  Focus |  MOLDOVEANU |  națională |  premieră
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

11 oct 2018 [10:22]  ACTUALITATE BUZAU

Încep lucrările de refacere a DN 10

424 vizualizari Citeste tot
11 oct 2018 [08:23]  PUBLICITATE BUZAU

(P) DISPOZIŢIE Nr. 268 privind convocarea Consiliului Judeţean Buzău în şedinţă extraordinară

ROMÂNIA CONSILIUL JUDEŢEAN BUZĂU[...]
370 vizualizari Citeste tot

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU