Curs valutar:
4.6346
3.9285
15 decembrie 2017 Ultimul update: 07:48
07 [DEC 17] MONDEN Buzau
Joi, 07 decembrie 2017

Artiștii au plecat la colindat

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 738 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

În luna decembrie artiștii pornesc la colindat. În țară sau în străinătate, iubiții interpreți de la noi încearcă să onoreze toate invitațiile, pentru a se întâlni cu toți fanii care doresc să îi vadă performând. 

Fuego sau Ștefan Hrușcă au pornit spre fanii lor din țară cu cele mai alese colinde. Paul Surugiu (Fuego) va închide turneul chiar de Crăciun, la Teatrul Național I.L. Caragiale din București. Ștefan Hrușcă va concerta în Galați, Timișoara, Oradea, Arad, Iași, Bacău, Cluj, Brașov, Tg. Mureș și București. 

Aurel Moldoveanu este an de an în această lună, pe drumuri, către diferite concerte. "Dormit puțin, dat trezirea tuturor și mai vesel ca oricând, am pornit spre voi!", a anunțat Aurel Moldoveanu pe pagina sa. Născut în decembrie, melodia lui Aurel care se aude zilelea acestea la Focus Fm este una dintre suprizele pregătite în turneu de artist. Nenumărate cântece de sărbătoare se aud în decembrie la stația de radio nr. 1 în regiune și vor fi cântate în toate concertele artistului. Startul a fost luat la Mioveni, apoi la Mihai Viteazu și Sinoe și urmează și Râmnicu Sărat, Feldioara, Filiași, Ciolpani, Halchiu, Zărnești și Vama Buzăului. De Revellion va concerta în Sibiu. 

Viorel Strâmbeanu pleacă în Sicilia, unde se va întâlni cu românii cu dor de casă. Un concert de zile mari se anunță duminica următoare pe cea mai mare insulă din Marea Mediterană. Lista artiștilor e atrăgătoare pentru românii de acolo, căci show pe cinste va face Ionica Stan, cu muzica sa plină de energie și versuri izvorâte din inima și trăirile vrâncencei. Muzica amândurora va alina dorul de România al celor care trăiesc departe de ai lor, mai ales în luna aceasta când fiecare își dorește să petreacă sărbătorile cu familia.


Igor Cuciuc este în plin turneu. Franța și Rusia sunt bifate de artist rapid de la începutul lunii și urmează cântări nenumărate, iar de Revelion va termina seria concertelor în Italia, la Selvazzano Dentro din Provincia Padova.

Ghiță Munteanu și Tinu Vereșezan abia s-au întors din Augsburg, Germania. Au cântat românilor, iar petrecerea a fost extrem de apreciată de cei prezenți acolo. A fost drum lung până acolo, dar totul a ieșit exact așa cum își doreau artiștii.
Etichete: Artiștii |  colindat |  plecat
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Din aceeasi categorie
 • RUSLAN LAZARIN, în studioul Focus FM ; 13 decembrie 2017; Buzau
 • Decembrie, o lună plină de hituri la FOCUS FM; 12 decembrie 2017; Buzau
 • Adina Răducan, în concert de Crăciun cu Horia Brenciu; 11 decembrie 2017; Buzau
 • Nemuritorii au colinde noi; 08 decembrie 2017; Buzau
 • Votează piesa preferată!; 07 decembrie 2017; Buzau
 • Artiștii au plecat la colindat; 07 decembrie 2017; Buzau
 • Decembrie magic la Focus FM; 04 decembrie 2017; Buzau
 • Ultima ora

  14 dec 2017 [07:26]  ACTUALITATE BUZAU

  De ce se intră cu maşinile în curtile şcolilor?

  429 vizualizari Citeste tot
  13 dec 2017 [10:12]  MONDEN BUZAU

  RUSLAN LAZARIN, în studioul Focus FM

  277 vizualizari Citeste tot
  13 dec 2017 [07:57]  ACTUALITATE BUZAU

  Cit costa primii braduti de Craciun

  287 vizualizari Citeste tot

  National

  Presedinte
  Ion CRISTOIU
  Director general
  Vlad PUFU