Curs valutar:
4.7287
4.1834
20 iunie 2019 Ultimul update: 22:45
10 [SEP 18] MONDEN Buzau
Luni, 10 septembrie 2018

ANDRA o va antrena pe o tânără din Buzău, să fie Vocea României

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
0 voturi 2040 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

"Don't be so hard on yourself" este piesa cu care i-a cucerit buzoianca pe antrenori. Claudia Popină este din Buzău. A întors două scaune. Andra și Tudor Chirilă au fost impresionați de tânăra în vârstă de 28 de ani, dar Andra a fost cea aleasă pentru a o antrena mai departe.

Claudia Maria Popină este absolventă a Colegiului Național B.P. Hasdeu și în prezent solistă Bazzar. Trupa Bazzar a avut lansarea pe data de 21 mai 2014, in Tribute Club Bucuresti. Proiectul este alcătuit din 5 membri care si-au propus să aducă o viziune nouă și să redea momente live unice prin melodii alese cu atenție. Repertoriul trupei îmbină piese celebre cu melodii actuale.

Componenţa juriului de la Vocea României a fost modificată. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale. Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să continue succesul și să facă audiențe record. Etichete: ANDRA |  antrena |  Buzău |  României |  tânără |  Vocea
Voteaza articolul: bun: 0  |  slab: 0   0

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

National

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU