25 [AUG 16] MONDEN Buzau
Joi, 25 august 2016

Adina Răducan, show cu Horia Brenciu

Karla Lucuţă alte articole de Karla Lucuţă
1 vot 1274 vizualizari 0 comentarii monden@focustv.ro

Buzoianca Adina Răducan continuă să colaboreze cu mentorul ei Horia Brenciu. Cei doi au câştigat împreună premiul mare la X Factor în 2014.


După show-ul de televiziune de la Antena 1, pe care l-a câştigat cu ajutorul lui Horia Brenciu, Adina a fost de multe ori prezentă în show-urile artistului. Este de apreciat că promisiunea pe care Horia şi-o ia în faţa telespectatorilor este respectată şi curg colaborările. Nu doar Adina este prezentă frecvent în spectacole alături de Horia ci şi Julie Mayaya, câştigătoarea celui de-al doilea sezon Vocea României. Pe 1 septembrie, în spectacolul pe care Horia Brenciu îl va avea la Buzău va evolua şi Adina Răducan. Este vorba despre un concert ce va deschide un lung turneu prin toată ţara, în 12 oraşe plus Capitala. 


Adina Răducan va urca pe scena show-ului Te cunosc de undeva în noul sezon din 10 septembrie. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoștință cu celebra ruletă a personajelor. “Îmi place să mă autodepășesc și să trăiesc mereu experiențe noi, prin care să mă dezvolt ca artist. Voi încerca să fiu cât mai receptivă, astfel încât fiecare personaj să îmi iasă cât mai bine. Sunt sigură că voi reuși să fac față cu brio”, spune Adina despre show. 


Etichete: Adina |  Brenciu |  Horia |  Răducan
Voteaza articolul: bun: 1  |  slab: 0   1

Comentarii

Nu exista nici un comentariu adaugat


Ultima ora

Presedinte
Ion CRISTOIU
Director general
Vlad PUFU